23.03.2020.

14:40

Foto:

Društvo

EKSKLUZIVNO! Renato Grbić za Informer.rs iz Moskve: HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU, DAČIĆU I PREMIJERKI BRNABIĆ - SPASLI SU NAS U POSLEDNJI ČAS! (FOTO)

- Hvala predsedniku Vučiću, hvala premijerki Ani brnabić i gospodinu Dačiću. Hvala im jer su nas spasili, bukvalno u poslednji čas. Hvala im što su uložili napor i poslali avione po nas i sve druge građane Srbije zaglavljene po svetskim aerodromima - rekao je Grbić za Informer.rs uoči poletanja aviona Er Srbije iz Moskve.

Podsetimo, Avion Er Srbije koji je jutros Vlada Srbije poslala u Rusiju kako bi evakuisala naše građane koji su zbog koronavirusa ostali zarobljeni na aerodrmima širom sveta sleteo je u Moskvu.

Informer

Vlada Republike Srbije organizovala je prevoz za srpske državljane koji ne mogu da izađu iz Moskve zbog vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa covid-19. 

Informer

Renato Grbić, poznat kao jedan od najhumanijih Beograđana, koji je spasao na desetine života, ostao je sa još 40 Srba zaglavljen na Kubi, gde je, kao i u Srbiji, proglašena epidemija koronavirusa.

Zahvaljujući naporima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, spaseno je više stotina građana Srbije "zarobljenim na svetskim aerodromima.