02.12.2020.

14:14

Foto:

Društvo

KO ĆE DA LEČI VAS I NEDUŽNE LJUDE KOJE ĆETE ZARAZITI?!? Država POMAŽE I POMAGAĆE, ali GDE DA VAS SMESTI?! Na protestu ispred Ministarstva finansija većina NE POŠTUJE MERE, preti nam VELIKO ZARAŽAVANJE! (Foto)

Ipak, kako se na fotografijama može videti, većina okupljenih građana ne poštuje ni dosadašnje "osnovne" propisane mere protiv širenja zaraze - nošenje maski i održavanje fizičke distance. 

Goran Karadžić, direktor "SP Resort - Stara planina" reagovao je na ovaj protest i za Informer istakao su iza skupa nalaze oni koji ne žele dobro Srbiji - udruženje "Ne davimo Beograd". 

Takođe, istakao je da država pomaže i da će još više pomagati, ali da, ukoliko dođe do velikog zaražavanja na ovom skupu, a nesumnjivo je da hoće zbog nepoštovanja mera, neće biti mesta u bolnicama za sve nedužne ljude kojima će oni preneti zarazu.

"Mnogi se ne pridržavaju mera zaštite, nema maski, rastojanja... a i država je već i još će reagovati sa pomoći! Ali ne može da smesti sve njih i njihove nedužne članove porodica, prijatelje, pa i slučajne kontakte "sutra" u bolničke postelje, jer ovako nesumnjivo će doći do velikog zaražavanja! Strašno! Pitam se ima li svesnog razmišljanja kod ovih izmanipulisanih ljudi na skupu, a znam da jesu, jer iza skupa stoje isti koji ne žele dobro građanima niti Beograda, a ni našoj državi, samo im je ime udruženja - "Ne davimo Beograd", a ovako će "zdravstveno udaviti" i sebe i svoje bližnje! 
Pa, bre, ljudi, zdavlje nema cenu", rekao je Karadžić za Informer i dodao: 

Informer

"Zamoliću tastatura-šerpa mafiju i politički-statističku greškicu da ne manipulišu ljudima i nek kuckaju po tastaturama svojih društvenih mreža, ali će bar na taj način biti u svojim krugovima i ostati zdravi, što lično želim svim građanima, pa i njima u ovoj pošasti", rekao je direktor "SP Resort - Stara planina".