16.01.2021.

11:16

Foto:

Društvo

OD SOMBORA DO KURŠUMLIJE - MOZZART DONIRAO PAKETIĆE ŠIROM SRBIJE

Decembar je mesec humanosti u kompaniji Mozzart, ne samo zbog čuvene akcije sa plemenitim listićima u podne koji u ovom periodu uvek imaju zagarantovani dobitak. Uoči praznika vredno se radi i na nabavci paketića za najmlađe, a u godini krize više nego ikad je bilo potrebno izmamiti osmehe na lica mališana širom zemlje. Ova kompanija se iz nedelje u nedelju trudila da obraduje najmlađe i ogranizovala je brojne akcije darivanja.

Informer

 

Predstavnici Mozzarta su zajedno sa Darijom Kisić Tepavčević, ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uručili paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj. Takođe, FK Crvena zvezda je u saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom organizovala darivanje najmlađih navijača srpskog šampiona širom zemlje. Ekspedicija crveno-belih je sa paketićima koje je donirao Mozzart obišla Smederevo, Požarevac, Veliko Gradište, Bor, Zaječar, Ćupriju, Ivanjicu i mnoge druge gradove.

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću je kroz niz društveno odgovornih akcija širio praznični duh prethodnih nedelja, a paketiće su dobila i deca zaposlenih na Institutu za neonatologiju u Beogradu, odnosno mališani iz sela pored Kuršumlije.

Informer

 

Pomoć oko novogodišnjih poklona za najmlađe bila je potrebna i Udruženju ratnih vojnih invalida u Somboru, a kompanija Mozzart se, kao i svake godine, potrudila da darovi stignu na što više adresa.

Znamo koliko je važno da deca osete duh praznika, a zbog krize u jeku pandemije korona virusa mnogi nisu bili u mogućnosti da prikupe sredstva za paketiće. Zato smo u prethodnom periodu akcenat stavili upravo na ovakve akcije i trudili smo se da što više mališana obradujemo poklonima - istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.