08.03.2021.

12:00

Foto:

Društvo

NJENU ULOGU NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI! ZASLUŽILA VIŠE OD OSKARA! Vučić u Vili Mir ugostio Biljanu Čekić i njenu porodicu! Foto/Video

Predsednik je još jednom svim ženama čestitao osmi mart i rekao da su muškarci bez žena ništa.

- Želeo bih danas na 8. mart da svim ženama, devojkama, devojčicama čestitam praznik. Mu muškarci smo bez žena ništa, one su stub i oslonac našeg društva. Moramo u budućnosti raditi na tome da im omogućimo više prostora za odlučivanje. Onda ćemo sigurno uvek imati mir i umeti da gledamo u budućnost i na pravičniji način rešavamo sve probleme s kojim se suočavamo - rekao je Vučić.

Informer

Aleksandar Vučić i Biljana Čekić

Vučić se zahvalio Biljani na svemu što je, kako je rekao, uradila za srpski narod, sa tako malo godina i istakao da je zaslužila i više od Oskara.

- Danas sam posebno ponosan što mogu da ugostim Biljanu i njenu porodicu. Biljana je, iako znam da nam za takav film nikada neće dati Oskara, zaslužila i više od Oskara i za građane Srbije kao i da ga je dobila - rekao je Vučić.



On je istakao da je Biljana simbol, i to ne samo jedne fantastične uloge koju je odigrala, izrazivši uverenje da je pred njom još mnogo takvih i još boljih uloga.

- Ovo je tako važno za srpski narod, da nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Ona je to uradila na predivan način, sa mnogo emocija. Veliko hvala za sve što je, a to je tako mnogo, sa tako malo godina, uradila za srpski narod, za Srbiju, RS - rekao je Vučić.

On je Biljani poželeo još mnogo uspeha u budućem radu.

Biljana se zahvalila predsedniku na rečima koje joj je uputio, i na toplom i srdačkom prijemu.

- Beograd je predivan i drago mi je što sam ga posetila i upoznala sve ove divne ljude - rekla je Biljana.

Informer

Biljana Čekić: Beograd je predivan, drago mi je da sam ga posetila i upoznala ove divne ljude



Sa devojčicom su došli njen otac Radovan, brat Stefan i sestra Dajana, kao i producent filma Maksa Ćatović.

Biljana je želela da upozna glumca Miloša Bikovića, ali kako je on trenutno u Severnoj Makedoniji, te joj je obratio video porukom, a kako je Vučić preneo, bio je veoma radostan kad je čuo za Biljaninu želju.

- Biće i novih iznenađenja za tebe - rekao joj je Vučić, koji joj je prilikom posete uručio i prigodan poklon.