31.03.2023.

23:15

Foto: printscreen facebook

Društvo

PRODAJE KUĆU U SRCU ŠUMADIJE, LEPU, VELIKU! A CENA - SIĆA! Pola Srbije se javilo kada je videlo oglas i sliku

Kako je napisao prodavac u jednoj grupi za prodaju nekretnina, kuća je legalizovana, bez ikakvih tereta i postire se na 2,5 ari placa. Relativno je "mlada", izgrađena 2007. godine, a sastoji se od dve sobe, kuhinje i kupatila.

Međutim, to nije sve! Na omanjem placu nalazi se i pomoćna zgrada, a kako je naveo prodavac, cena "nekretnine iz snova", kako su je oslovili na grupi, je 23.000 evra! Ponude ispod objave samo pljušte.

Prednosti Šumadije

Šumadija je vrlo prijatna i lepa za život, bilo koji njen kraj, jer se radi o delu Srbije koji je generalno vrlo bogat prirodom, brojnim lepotama, tu je i činjenica da uvek ima gde da se ode i šta da se vidi i poseti, a ono što je dobro, jeste to što se nalazi u sredini, pa je nekako sve na sličnoj i prilično maloj udaljenosti. 

Ukoliko bismo uzeli neki prosek cene po kvadratu, kada je u pitanju prodaja kuća, Kragujevac je najtraženija lokacija u Šumadiji, i definitivno je najteže obuhvatiti računanjem, a da ta cena ima smisla.

Prosek bi bio između 600 i 700 evra po m2, ali činjenica je da cene idu od 400 pa preko 1100 evra po kvadratu. 

Širom Srbije su se građani zainteresovani jer je kuća relativno opremljena, a prodavac je u odgovoru jednom zainteresovanom kupcu naglasio kako bi je prodai i za 22.000 evra.

Pogledajte samo o kakvoj kući je reč!

Informer