22.10.2024.

14:39

Foto: NIS

Društvo

Dobre vesti za sve vozače – još veće uštede na gorivu!

Naime, reč je o brojnim uštedama, ali i ostalim pogodnostima koje očekuju sve nove 
članove koji preuzmu „Sa nama na putu“ aplikaciju. Jer, nakon registracije, već prilikom prve kupovine najmanje 10 litara bilo kog goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama dobijate poklon – G-Drive letnji auto glass od 3 litra za samo 1 dinar. 

Postojeći članovi programa lojalnosti „broj 1“ za vozače u Srbiji, korišćenjem mobilne aplikacije uz svaki kupljeni litar standardnog goriva dobijaju jedan dodatni bonus poen po litru, a kupovinom G-Drive premijum goriva ostvaruju pravo na dva dodatna bonus poena po litru. Na ovaj način, korisnici će tokom meseca oktobra biti u mogućnosti da ostvare uštedu i do 8 dinara po litru goriva, samo uz korišćenje mobilne aplikacije „Sa nama na putu“.

Ali to nije sve! Iz NIS-a nam dolaze zaista sjajne vesti, koje će posebno obradovati prave ljubitelje kafe, jer su sve Drive Cafe kafe i topli napici na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama snižene 30%, umesto standardnih 20%. Kako biste uživali u ovim napicima po odličnim cenama dovoljno je da imate „Sa nama na putu“ aplikaciju i koristite QR kod prilikom plaćanja.

Sve pomenute akcije važe do kraja oktobra, a ukoliko još uvek niste član „Sa nama na putu“ programa lojalnosti, to možete postati vrlo lako. Sve što je potrebno da uradite jeste da preuzmete aplikaciju na nekoj od sledećih platformi: Google Play, App Store ili App Gallery. Potom, potrebno je da se registrujete, kako biste pokrenuli svoj korisnički nalog i prilikom svake kupovine goriva da očitate QR kod iz aplikacije.

Ne propustite ovu odličnu priliku – postanite član „Sa nama na putu“ programa lojalnosti i uživajte u svim benefitima koji on nudi!

Tagovi: