25.10.2024.

13:00

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Društvo

Otac me je toliko tukao da sam zaboravio da čitam i pišem! Potresna ispovest Miralema koji je i majku izgubio zbog tatinih batina

Nakon tih batina otac ga je ispisao iz škole. Miralem je oženjen i živi u selu sa još dve porodice.  Nije sposoban za rad ali zato njegova supruga radi. Kako ne zna slova, danas na mobilnom telefonu samo gleda slike.

- Imao sam jako teško detinjstvo, otac nas je stalno provocirao, mnogo je konzumirao alkohol, a onda je nakon svakog pijanstva tukao majku. Toliko je tukao da je u 41 godini preminula od batina. Kada se napijao mene je nožem jurio - priča svoju bolnu životnu priču Miralem i dodaje:

Informer

 

- Sestra i ja smo čuvali ovce, bila je zima i upalili smo neko lišće da se zagejemo pred školu. U trenutku vatra je zahvatila neku žicu. Njemu je to neko rekao, a onda su usledile batine... Tukao me je štapom u glavu, toliko, da sam imao čvoruge svuda. Bio sam sav krvav i modar. Majka je tada bila živa i spasila me je. Nakon tih batina doživo sam veliku traume i zaboravio sam da čitam i pišem. Iako sam do tada sve znao.

Osim što ga je mučki tukao, otac mu je uzimao i platu. 

- Stalno sam se borio i radio, ali mi se dešavalo da ja radim celog meseca, a onda otac ode i podigne moju platu. Muke su to bile. Sada srećom, imam svoju ženu. Ona nas izdržava, ali i ja radim sve što mogu - priča Miralem. 

Iako je proživeo prave traume i život mu se pretvorio u najgoru noćnu moru, Miralem ne traži mnogo. Kako kaže, ima sve, voleo bih možda samo još jednu kozu.