06.07.2015.

18:24

Foto:

Džet set

PAPARAZZO Čedina žena lumpovala uz Bekutu! (FOTO)

Supruga lidera LDP proslavljala je devojačko veče jedne drugarice. Ona je mamila poglede muškaraca jer se pojavila u veoma kratkom šortsu i majici ispod koje su joj se nazirale grudi jer nije nosila brushalter. Ipak, niko nije smeo da joj priđe jer je na nju budno motrilo obezbeđenje, pa je Čeda mogao kod kuće mirno da spava.

Informer

Jelena nije prestajala da igra, ne skrivajući da voli Anine pesme, koje je pevala uglas sa pevačicom. Iako Čeda nije u koaliciji sa SPS-om, gospođa Jovanović se srdačno pozdravila sa partnerom Ane Bekute, Milutinom Mrkonjićem. Njihovi separei su bili tik jedan uz drugi, pa su se tokom večeri stalno šalili.

Osim što je Mrka bio dobro raspoložen, te večeri je bio i veoma galantan. Bez problema je iskeširao 100 evra za samo 30 ruža, koje je razdelio prijateljicama koje su sedele u njegovom i Aninom separeu.

I dok se on provodio, Bekuta je na bini pokazala zašto decenijama važi za jednu od najpopularnijih pevačica. Ona je svojim hitovima dovela atmosferu do usijanja, a te večeri je predstavila i svoju novu numeru "Ništa ne obećavam", koju je publika odlično prihvatila.

Kobra

 

Kobra

 

Tagovi: