21.08.2015.

16:00

Foto:

Džet set

(FOTO) MACA DISKRECIJA LJUTA: Zajahaću gazdu umesto fontane!

Starleta Maca Diskrecija obećava seks direktoru luksuznog crnogorskog naselja Porto Montenegro ako pristane da skine zabranu sa njenog spota za pesmu "Diskretno".

Video-klip pevačice u pokušaju uklonjen je sa Jutjuba jer je bez dozvole snimala scene pored fontane koja se nalazi u ovom kompleksu.

agencije

Razočarana Maca kaže da bi zajahala direktora, a ne fontanu da je znala da će imati ovakvih problema.

- Pa nisam se ja je*ala tamo, već snimala spot. Evo javno obećavam, ako ukinu zabranu mog spota, zajahaću direktora tog Porta, a ne njihovu fontanu. Sigurno on može da mi pruži veće zadovoljstvo od mlaza vode - kaže besna starleta koja žali što se toga nije ranije setila.

agencije

Smatra da ne bi upala u ovakve probleme da je zadovoljila direktora:

- Kako mi ranije ta ideja nije pala na pamet. Da je probao moju macu, ne bi bio tako oštar i radikalan. Taj čovek je sigurno isfrustriran i garant mu žena ne daje dovoljno pi*ke kući kad tako nešto može da mi uradi. Da sam znala da mu treba pomoć, izašla bih mu u susret. Voli Maca da pripomogne kad zagusti, a i brate mili, manje bih se cimala i nervirala. Diskretno bih mu pružila užitak, razume se - poručuje Maca.

Taj čovek je sigurno isfrustriran i garant mu žena ne daje dovoljno pi*ke kući
Maca Diskrecija

Ona ne razume zašto im je njen spot, koji je za kratko vreme imao preko pola miliona pregleda, smetao.
- Sve je urađeno u visokoj produkciji, puno para je uloženo u sve to. Treba da im imponuje što reklamiramo Porto Montenegro, a ne da mi zabranjuju spot. Ma kažem ja lepo, da sam zadovoljila vlasnika, ne bi bilo problema - smatra novopečena pevačica.

 

 

Tagovi: