22.08.2015.

09:08

Foto:

Džet set

OSTAVIO SUPRUGU Razvodi se Aca Lukas !

Pevač je pre nekoliko dana u Prvom osnovnom sudu podneo zahtev za pokretanje brakorazvodne parnice zbog sve učestalijih razmirica i nepremostivih razlika u braku.

- Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, seo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se potruditi svim silama da sačuvaju intimnost od medija - kaže pevačev prijatelj.

Navodno, Aca Lukas se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja ćerka Viktorija. Iako više ne boravi na istoj adresi, Lukas svakodnevno obilazi ćerku.

Pevač nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

- Ne želim da pričam o privatnom životu - kratko je rekao Lukas.

Sa druge starne Sonja ne odgovara na pozive novinara, a umesto nje izjavu je dao advakat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa.

- Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa deteta - saopštili su iz advokatske kancelarije "Veselinović".

Upućeni u odnose Ace i Sonje tvrde da su oni krize u braku imali i ranije, ali su ih uspešno prevazilazili, te da nije isključeno da će se i ovog puta pomiriti.

Inače, Aci je brak sa Sonjom bio treći, a njoj drugi. Iz prethodnih zajednica on ima sinove Lazara i Andriju i ćerku Miljanu, dok njegova žena ima ćerku Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem. 

 

Tagovi: