26.08.2015.

21:47

Foto:

Džet set

(FOTO) PRONAŠAO UTEHU Sloba Vasić u vezi sa Topalkovom ćerkom?

Osamnaestogodišnja mezimica Milana Topalovića prihvatila je da bude Vasiću rame za plakanje, i to samo nekoliko dana pošto je dečka Filipa Rovčanina, sestrića narko-bosa Darka Šarića, ispratila za Beograd.

- Helena dugo zna Slobu, ali se s njim nije viđala u Crnoj Gori dok je tamo bio Filip. Ali, čim se on vratio u Srbiju, Sloba je Topalovićevoj poslao poruku i oni su se našli na plaži, a uveče su izašli u grad. Ona je bila prisutna i kada se on fizički obračunao s bivšom verenicom. Videla je tuču, a kasnije je sa Slobom otišla iz lokala - priča izvor blizak pevaču.

Kako naglašava, oni su postali veoma bliski.

- Sloba je u Heleni našao utehu. Ona ga je lečila dok mu hematom na glavi nije u potpunosti nestao, a koji je zadobio od Valentininog udarca. Helena smatra da je Sloba dobar dečko i pošto joj je sa Filipom veza na klimavim nogama jer njega čeka odlazak u London, ona želi da se još više zbliži s tatinim kolegom - završava izvor.

Helena se i sama odala da je Slobi rame za plakanje. Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj se vidi ruka muškarca koji joj daje cveće, ali je zaboravila da zvezda Granda ima tetovažu po kojoj su ga mnogi prepoznali.

facebok

Vasić se ne javlja na telefon, dok Šarićev sestrić nije želeo da komentariše ova saznanja.

- Do daljeg ne smem da komentarišem ništa što je u vezi sa Helenom Topalović - bio je kratak Rovčanin.
 

Tagovi: