08.10.2015.

20:40

Foto:

Džet set

(FOTO) DIVNA KARLEUŠA OTKRIVA TAJNU: Zašto sam smršala 40 kilograma?!

Da nije bilo Jelene Karleuše, njena majka Divna i dalje bi ratovala sa suvišnim kilogramima! Popularna radio-voditeljka uspela je da skine neverovatnih 40 kilograma tako što je "probušila kašiku" i prestala noću da "obija" frižider.

Za mene nije bilo konfekcijskih brojeva, pantalone su bile "na lastiš" a patike bez pertli
Divna Karleuša

Ipak, Divna priznaje da ne bi uspela toliko da se steše da joj ćerka Jelena nije neprestano zvocala.

Gasila sam se

- Moja porodica se nije mirila s mojim kilogramima. Ćerka je tu bila najglasnija i najupornija.

Muškarci su me voleli i debelu

Divna ističe da gubitak kilograma nije znatno uticao na njen emotivni život.

- Počela sam sada da nosim tesno: helanke i kratke suknje. Meni su se udvarali muškarci i kad sam bila debela, tako da mi to nije nikad bio problem. Ipak, okuražena lepšim izgledom i naletom neverovatne energije počela sam i ja njih da posmatram. Tako mi se i dogodila prelepa ljubav, koja je trajala dve i po godine. Međutim, sad ponosno ističem da sam u sebe zaljubljena - rekla nam je Karleuša.

Svaki bogovetni dan mi je govorila: "Vidi šta si sebi uradila, lepa si žena! E da mi je tvoje telo na tri meseca, napravila bih od njega remek-delo! Moraš, mama, da oslabiš, moraš, moraš - započinje svoju ispovest Divna.

Ona je objasnila zbog čega je uopšte dozvolila da se toliko zapusti.

- Posle preduge emotivne veze napravila sam "pauzu od života" dugu pet godina. Bila sam gospodar svog vremena. Kuvala sam, jela i gledala filmove po ceo dan. Tako nezadovoljna sam počela da se gojim i za pet godina dobila još 30 kilograma! Imala sam ukupno 125! Više za mene nije bilo konfekcijskih brojeva u radnjama, pantalone su sve bile "na lastiš", patike bez pertli. Sve na "čičak", jer nisam mogla da se savijem. Uživala sam u jelu, naročito noću, svuda sam išla kolima, čak i ako je razdaljina 50 metara. Sve vreme sam imala osećaj da se gasim. Više nisam ni pokušavala da "od ponedeljka" idem na dijetu - iskrena je Karleuša.

Public

Pukovnik il' pokojnik

Divnini saveti za vitak stas

- ispraznite frižider
- češće uzimajte manje obroke
- vežbajte
- izbegavajte večeru

Kada je shvatila da se zbog gojaznosti oseća sve gore, Divna je rešila da okrene novi list.
- Probudila sam se jednog jutra i rekla sebi - moraš! I ovaj put sam stvarno odlučila. Bilo je - il' pukovnik il' pokojnik. Najvažnija je ta odluka, upornost, i da se u vama probudi pobednik! Sa 125 kilograma sam počela da idem u teretanu, izbacila sam večeru, jela više manjih obroka u toku dana, a frižider sam ispraznila. Bilo je dana kada sam samo pila kafu. Ništa ne može preko noći! Meni je trebalo skoro četiri godine da se rešim 40 kilograma, sada imam 85 i nameravam da skinem još deset - poručuje Karleuša.

(FOTO) PREPOLOVILA SE Divna Karleuša promenila lični opis!

Public


 

Tagovi: