19.11.2015.

20:00

Foto:

Džet set

NIŠTA OD SELFIJA Seve i Igor zabranili mobilne na svadbi!

Hrvatska zvezda i fudbalski menadžer pozvali su čak 500 gostiju na veliko slavlje u nedelju u beogradskom hotelu "Kraun plaza" i svi oni će ostati uskraćeni za selfije s mladom i mladoženjom!

Ukoliko zvanice ipak ponesu telefone, biće im oduzeti ispred ulaza u svečanu salu hotela
Izvor Informera

- Severina je prodala fotografije sa svoje svadbe jednom nedeljniku, a u ugovoru koji je potpisala s njima piše da niko drugi ne sme da objavi slike pre njih. To se odnosi i na one koje bi mogle da se pojave na društvenim mrežama, a koje novine mogu lako da preuzmu. Kako ne bi prekršio ugovor, par je uz pozivnicu poslao i obaveštenje gostima da neće biti dozvoljeno unošenje mobilnih telefona niti foto-aparata - kaže Informerov izvor blizak organizatorima slavlja.

Ukoliko zvanice ipak ponesu te uređaje, biće im oduzeti ispred ulaza u svečanu salu u kojoj će biti svadba.
- Sigurno će biti onih koji će poneti mobilne, pa je ostavljena mogućnost da se oni odlože u samom hotelu. Seve i Kojić razmišljaju o mogućnosti da uvedu pretres zvanica, ali smatraju da bi to bilo neumesno, pa će pokušati da gostima veruju na reč. Ipak su među zvanicama Severinini, Igorovi, ali i prijatelji i kolege Dragana Kojića Kebe - otkriva naš sagovornik.

VENČANJE OD 52.000 EVRA: Evo kako će izgledati Severinina i Igorova svadba!

SEVERINA U KARANTINU PRED SVADBU: Živi na vodi, hoće da smrša 8 kilograma!

ČUVENI FOTOGRAF OTKRIO: Seve se davila kad sam je slikao!

 

Tagovi: