11.12.2015.

13:17

Foto:

Džet set

AMERI NEĆE ČOLU! Odbili ga za vizu bez obrazloženja!

- Zdravko je pre više od dve nedelje aplicirao za radnu vizu u američkoj ambasadi, međutim, odbili su ga. Iako je imao svu potrebnu papirologiju, kao i dozvolu Kanade da kod njih nesmetano može da nastupa, Ameri mu nisu dali dozvolu - priča izvor Informera i dodaje da pevač nije čak dobio ni objašnjenje zašto mu je uskraćeno da radi u SAD:

- Politika njihove ambasade je takva da kad ne izdaju vizu građanima koji žele da otputuju u njihovu zemlju, ne obrazlože zašto su ih odbili. Tako da je Čola bio malo u čudu jer do sada nije imao nikakvih problema sa odlascima u druge zemlje. Legendarni pevač je trenutno na turneji "Vatra i barut" u Kanadi, gde je prvi put nastupao 1997. godine. Planirao je da zapeva u nekim američkim gradovima, ali sada neće biti ništa od toga. Krivo mu je što neće imati prilike da se druži sa svojim fanovima u Americi - navodi nam izvor blizak popularnom pevaču.

ČAST ZA ČOLU Gradonačelnk Linca priređuje svečanu večeru za našeg pevača!

Z. K. Munja

Propali planovi

Čola je ovu turneju počeo još u decembru prošle godine u Beogradskoj areni. Želeo je da posle Beograda održi koncerte u brojnim evropskim gradovima, Kanadi i Americi. Za manje od dve godine u sklopu aktuelne turneje obišao je više od 40 gradova, gde je nastupio pred više od 400.000 ljudi. Ipak, Obećana zemlja će mu ostati nedostižna.

ČOLA U PROBLEMU: Moja ćerka voli klubove i hoće da bude poznata!

Čolina portparolka Maša Samardžijski nije ni potvrdila ni demantovala saznanja našeg izvora:

- Ja zaista nemam nikakve informacije o tome. Zdravko se trenutno nalazi u Kanadi i nije mi poznato da je uopšte aplicirao za američku vizu, niti da planira bilo kakve nastupe u Sjedinjenim Američkim Državama - rekla nam je Samardžijski.

 

Nepoželjne i Ceca i Jelena Tomašević

nnknblh

Problem da dobiju američku vizu imale su Ceca Ražnatović i Jelena Tomašević. Folk diva se nalazi na listi nepoželjnih od 2003, kada je uhapšena u akciji "Sablja". U ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410, koja označava "terorizam i terorističke grupe" i sve dok je tako, ona neće moći da dobije vizu za SAD.
- Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu. Pre "Sablje" nisam imala problema sa dobijanjem američke vize. Verujem da je to slučajna greška koja pre ili kasnije mora biti ispravljena - rekla je Ceca za Informer.
I Jelena Tomašević je 2011. godine odbijena kada je trebalo da nastupi u Čikagu. Pevačica je tada najpre dobila američku vizu, a onda se bez ikakvog objašnjenja američka ambasada predomislila.

 

Tagovi: