18.02.2016.

22:16

Foto:

Džet set

SEVERINA KOJIĆ NIJE POZVANA! Milan i Aleksandar slave rođendan u hotelu kralja bakra!

Cobra

Milan poslednjih nekoliko dana svoj hotel u Vršcu uveliko pretvara u igraonicu, dok će slavljenička torta biti ukrašena junacima iz omiljenih crtanih filmova malog Aleksandra.

Zbog glamuroznog slavlja za „malog princa bakra“, juče su angažovane posebne ekipe koje dezinfikuju bazene i sve prostorije da bi mališani mogli da uživaju u čistom prostoru.

- Milan je oduševljen što će sa sinom proslaviti njegov rođendan i slavlje se uveliko sprema. Hotel u Vršcu će tog dana biti zatvoren za goste jer je Popović prijateljima i roditeljima mališana s kojima se Aleksandar druži obezbedio prenoćište. Kada je Aleksandar kod Milana, oni vreme provode u hotelu, zbog čega je pre godinu dana napravio veliku igraonicu sa svim mogućim zanimacijama za decu. Taj deo enterijera izgleda kao dečji „spejs šatl“ sa autićima, ljuljaškama, toboganima i igračkama. Osoblje hotela već nekoliko dana vredno radi na dezinfekciji bazena, svih podova i igraonice, kao i na pripremi hrane za mališane, ali i za Popovićeve prijatelje. Sve kulinarske đakonije će biti od organskih namirnica - kaže izvor blizak kralju bakra i dodaje.

- Milan sprema gomilu iznenađenja za sina, od torte na kojoj će biti figurice njemu omiljenih crtanih junaka do dolaska mađioničara i igračaka koje je naručio za naslednika. Danima je potpuno posvećen organizaciji slavlja, dok će čitav hotel biti ukrašen balonima, fugurama i escajgom sa Diznijevim junacima. Popović je presrećan i zbog toga što danas dovodi Aleksandra u hotel, ali će iznenađenje kriti od njega do subote - otkriva izvor.

POBEDILA Severina dobila Milana na sudu!

U DANU KAD SE SEVE UDALA, Milan novoj devojci poklonio prsten!

Tagovi: