11.03.2016.

12:14

Foto:

Džet set

BRAK U KRIZI Goca Tržan i Raša odložili vantelesnu oplodnju!

Goca i Raša nastoje da sve razmirice ostave po strani i da se usredsrede na sadašnjost i rešenje problema. Oboje se trude da se njihov poljuljan odnos ne oseti, a Raša i dalje svaki slobodan trenutak provodi sa malenom Lenom.


Oni su pre samog venčanja odlučili da se uz pomoć vantelesne oplodnje ostvare kao roditelji. Najavili su da će to uraditi ove godine, čak su i zakazali konsultantske preglede u jednoj klinici u Novom Sadu, ali sada je pod znakom pitanja njihovo zajedničko ostvarivanje u ulozi roditelja. I dalje je neizvesno da li će promeniti svoju odluku.

RAŠA ODREŠIO KESU Goca dobila skupoceni poklon povodom Dana žena!


- Za sada je sve na stendbaju, videćemo kako se će se stvari odvijati i u kom pravcu će ići naš odnos. Nadam se da će sve biti na vreme, ali za sada je bolje da kažem kako smo odložili vantelesnu – iskreno otkriva pevačica koja je u poslednje vreme češće viđana s prijateljicama nego s Rašom, što ranije nije bio slučaj.

Iako do sada nisu previše pričali o svom životu, prva indicija da su počele nevolje u raju bila je informacija da je bend koji je pratio Gocu na nastupima, a u kom je Raša bubnjar, rasformiran i da on ima neke planove koji ne uključuju pevačicu.

GOCA POBESNELA Raša se loži na Natašu Bekvalac!

Tagovi: