02.04.2016.

20:00

Foto:

Džet set

NASLEDNIK VOĐE ZEMUNSKOG KLANA: Patim samo za ocem, za ostale me boli uvo!

Naslednik Goce Božinovske Mirko Šijan tvrdi da ga za sve i svakog boli uvo sem za pokojnog oca Zorana Šijana, koji je ubijen pre 17 godina.

Mlađani Mirko je često akter raznih tuča, zbog čega njegovu mama Gocu boli glava. Pevačica se neretko rasplače zbog sina, a poslednji skandal su imali pre manje od mesec dana. Božinovska je tada izazvala sudar sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice jer se tokom vožnje raspravljala s pijanim Mirkom.

Rodio sam se nervozan

Mirko ne krije da su mnogi problemi u koje upada posledica toga što je nervozan.
- Uvek sam nervozan, takav sam se rodio - priznaje Gocin sin.

Ne izazivam tuče, ali se uvek tu zadesim i budem deo toga jer sam mnogo jak
Mirko Šijan

Goca je tada medijima ispričala zašto je došlo do saobraćajne nezgode. Mama je opravdala sinovljevo pijanstvo raskidom s devojkom, dok mlađani Šijan tvrdi da ne pati ni za kim, osim za tatom.

- Neda i ja više nismo zajedno, ali ne patim zbog toga. Ne patim ni za kim, osim za jednom osobom u životu, a to je moj tata. Za ostale me boli uvo - kaže samouvereno Šijan i dodaje:

- Voleo bih da budem kao moj otac. Bio bih ponosan u životu kad bih samo dva odsto bio kao on.

Public

Bavim se ponižavanjem

Na pitanje šta trenutno radi i čime se bavi u životu, Šijan je u svom stilu odgovorio:
- Ponižavanjem! (ljudi, prim. aut.)

Mirko priznaje da, otkada nije sa Nedom, mnogo više izlazi. Umesto da sedi i pati kod kuće, odlučio je da luduje sa drugim devojkama po klubovima.

- Družim se sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem, često izlazimo. Tačno je da nas spopadaju devojke. Ne znam zašto njemu prilaze. Mene spopadaju, jer sam drugačiji od svih - tvrdi Mirko i dodaje da nije kriv što je često svedok ili učesnik tuča.

- Ne izazivam tuče, ali se uvek tu zadesim i budem deo toga jer sam mnogo jak - poručuje Mirko.

 

Goca: Plašim se da Mirko ne završi kao otac

Publ

Goca Božinovska je kazala jednom prilikom da se najviše plaši da njen sin Mirko ne krene očevim stopama.
- Liči na oca, ima Šijanov temperament, mnogo se brinem za njega. On mi je najveći problem u životu. Nikad nisam zaspala kad izađe dok se ne vrati kući. Uglavnom je sa svojim drugarima, koji su normalni, ali ko će ga znati kad deca popiju. Plačem zbog njega, nerviram se. Mnogi ga gledaju drugačije jer je Šijanov i moj sin, pa se brinem da ga namerno ne provociraju i da mu se ne desi neko zlo. Šijan je tako i nastradao - rekla je Božinovska.

 

 

 

Tagovi: