05.04.2016.

19:56

Foto:

Džet set

CECA SE ZAREKLA: Nikada neću kročiti u Hrvatsku, briga me što su mi zabranili ulazak!

Hrvatski MUP je izrekao dvadesetogodišnju zabranu ulaska u zemlju srpskoj zvezdi, ali i lideru Radikala Vojislavu Šešelju i kontroverznom učesniku "Farme" Kristijanu Goluboviću.

Tu zabranu Hrvati temelje na zakonu o strancima i ne haju što je upravo Ceca jedna od najslušanijih pevačica u njihovoj zemlji.

Boli me uvo za njih
"Uopšte me ne zanima njihova zabrana, mogu samo da se nasmejem na to. Nisam se nimalo potresla"
Ceca Ražnatović

- Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala nameru da idem tamo - odlučno je na početku razgovora za Informer rekla Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je komšijama, narodski rečeno, poručila da je boli uvo za njihovu zabranu.

- Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih, to sam sada od vas saznala. Iskreno da vam kažem, uopšte me to ne zanima. Mogu samo da se nasmejem na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade šta hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku - dodala je pevačica.

Ceca nam je objasnila da ne koristi puteve kroz "lijepu njihovu" čak ni kao tranzitne.

Ništa od koncerta

Mediji su više puta pisali da će Ceca održati veliki koncert u Hrvatskoj, međutim pevačica je to svaki put odlučno demantovala. Fanovi iz "lijepe njihove" rado bi slušali srpsku zvezdu i procenjuje se da bi sigurno okupila više od 100.000 Hrvata, međutim, ona nikad nije ozbiljno razmatrala tu opciju.

- Svuda putujem avionom, tako da uopšte nemam potrebe da ulazim u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, a moja brojna publika iz Hrvatske uvek nađe put do mene. Uzalud je svima da me zabranjuju! - poručila je Ceca.

Ražnatovićeva je označena kao "nepoželjna" u Hrvatskoj zbog braka s pokojnim komandantom Srpske doborovoljačke garde Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Ne znam zašto se bave takvim stvarima, sve to smatram velikom glupošću. Nije mi jasno zašto su se mučili da me zabranjuju kada ja svojevoljno nisam ni želela da uđem u Hrvatsku.

CECA RAŽNATOVIĆ: Oteli su mi njega, otrgli me od vas, napali su mi decu!

ANASTASIJA ZA INFORMER: Nisam mala razmažena bogatašica!

Tagovi: