22.06.2016.

20:13

Foto:

Džet set

(FOTO) ONE SU NAHVATALE LOVATORE: Ovo su srpske NAJUDAVAČE!

Marija Kilibarda nije jedina Srpkinja koja je udajom postala milionerka! I drugim zavodnicama je kašika upala mnogo dublje u med posle sudbonosnog "da"!

Marijin muž, bivši NBA košarkaš Vlada Radmanović (35), "težak" je više od 43 miliona dolara, što domaćicu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" stavlja tek na deseto mesto naše top-liste najboljih srpskih udavača.

Od sela do dvora

Među lepoticama koje su uspele bogato da se udome, te obezbede sebe i svoje potomke, najbolje je prošla ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića Koleta, Dajana, jer se bogatstvo porodice njenog muža Damira Ahmetova (26) procenjuje na 16 milijardi dolara!

Public
montaža

Naslednica "kralja šećera" zbacila je s trona donedavno neprikosnovenu "kraljicu udavača" Sandru Meljničenko, čije se bogatstvo posle udaje za Andreja Meljničenka (44) vrtoglavo uvećalo za čak 10 milijardi.

Public

Da je od zabiti u Republici Srpskoj do kraljevskog dvora u Britaniji kratak put bilo je jasno kada se Slavica Radić iz Laktaša davne 1985. godine udala za milijardera i vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (86).

Za razliku od para, njihov brak nije potrajao do današnjih dana, a lepa Srpkinja je iz zajedničkog doma izašla sa dva kofera i nešto više od milijardu dolara na računu.

I dok se Slavica razvela, Jelena bin Drai i ne pomišlja da se odrekne laskave titule - žena šeika. Bivša misica već osam godina živi u Emiratima, gde uživa sa mužem Saidom bin Draijem i njegovom imovinom vrednom dve milijarde dolara.

Public

Basnoslovno bogatstvo prostom udajom ostvarila je i nekadašnja teniserka Monika Seleš kada se venčala za vremešnog "punišu" Tomasa Golisana (75).

Public

Nešto manje bogat je muž bivše "modelsice" Ivane Berendike Tomas Jermoluk (58), jedan od osnivača kompanije "Gugl".

I voditeljke na ceni

Da se i voditeljke dobro kotiraju kod lovatora, svedoči slučaj Branke Nevistić, koja je osvojila srce biznismena Branislava Grujića (55).

Public

On ne voli rado da priča o svom bogatstvu, a ono je prema nekim procenama vredno oko 200 miliona dolara.

Janko Petković

To je duplo više od imetka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića (29), koji svoj teško zarađeni novac troši zajedno sa suprugom Jelenom.

Public

A da para na paru ide i kad su porodice sportista u pitanju, shvatili smo kada je francuski automobilista Ugo Valente (23), koji je do sada zaradio 50 miliona dolara, zaprosio Anju, ćerku našeg fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija.
 

Public
Instagram
print

 

Tagovi: