07.07.2016.

11:58

Foto:

Džet set

(VIDEO) SILIKONI I DRUGI FAZONI! Severina objavila novu pesmu i spot!

 - Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vežbanje, solarijum, dete... Stih ''ti ih nisi ni kupio'' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim telom radi što je njoj volja. Pesma je zafrkancija i nemojte slučajno da je shvatiti ozbiljno. Pevajte ju i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni – ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog saradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice fabrike proizvodnje savršenih žena:

(HOT FOTO) STIŽU "SILIKONI"! Severina i Sajsi MC u sado-mazo fazonu najavljuju novi singl!

 - Zahvaljujem se Sajsi MC prije svega što je prekrasna i talentovana osoba, za sada još uvek kao MC i tekstopisac, no ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je ulepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka... Ona je kult.''

- Velika mi je čast što sam sarađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pesmi, koju prati fenomenalan spot. Verujem da će publika osetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju… Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: ''Avioni, kamioni, silikoni – dodaje Sajsi MC.

Režiser videospota je Petar Pašić, muziku za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.

Tagovi: