21.07.2016.

12:06

Foto:

Džet set

MILICA PAVLOVIĆ OTKRIVA ZAŠTO JE GODINAMA BEZ DEČKA: Čuvam keca u rukavu za prvu bračnu noć!

Seksepilna Milica Pavlović priznala je za Informer da se čuva za prvu bračnu noć. Pevačica je na estradi već pet godina, a niko još nije video nijednog njenog dečka. Ona ne krije da je mnogo zahtevna i probirljiva, ali obećava da će onog pravog bogato nagraditi.

Čula sam hiljadu puta da ljudima izgledam arogantno, nekima moćno. Muškarcima nije svejedno kad treba da mi priđu, plaše se
Milica Pavlović

- Postoji ono nešto što ostavljam za prvu bračnu noć. Ne želim vama da otkrijem šta je to. Ali i ja, kao i svako drugi, moram da imam taj neki kec u rukavu - rekla je Milica i dodala kroz smeh:
- Pa meni je super sad što pričam o prvoj bračnoj noći, a još ni dečka nemam.

Seksi senjorita je pokušala da nam objasni zašto je i dalje sama:

- Mislim da previše biram. To je moj glavni problem. Čula sam hiljadu puta da ljudima izgledam arogantno, nekima moćno. Svašta sam čula o sebi i zato verovatno muškarcima nije svejedno kad treba da priđu. Mislim da me se plaše - iskrena je Milica.

(FOTO) POKAZALA GUZU! I pevačica Milica Todorović se razgolitila!

Dušan Petrović

Sa Pepijeve svadbe
na Miličin nastup

Pola estrade sjatilo se u utorak uveče na nastup Milice Pavlović na "Riveru". Gotovo svi viđeniji gosti sa svadbe Petra Mitića i Ivane Pavković došli su da slušaju koleginicu. Uz njene hitove đuskali su Aleksandra Bursać, Milan Dinčić, Ana Sević, Darko Lazić, Nikolina Kovač, Katarina Živković....

 

U Srbiji ima pravih macana, to nije nikada dovođeno u pitanje. Dobri su naši momci, ali mi se čini da imaju gard
Milica Pavlović

Bez obzira na to da dugo nema dečka, ona poručuje da su Srbi najbolji frajeri.

- Ma u Srbiji ima pravih macana, to nije nikada dovođeno u pitanje. Ali i ja, brate mili, ponekad malo previše biram. Sve mi je bitno. Osmeh, izgled, stav, kako zrači. Bolje da ne nabrajam jer će se i oni hrabri uplašiti. Dobri su naši momci, ali mi se čini da imaju gard.
 

(FOTO) GDE PRE POGLEDATI? Milica Pavlović u ultra seksi haljini!

Dušan Petrović

 

 

 

Tagovi: