12.08.2016.

21:22

Foto:

Džet set

(FOTO) A ZA INSTAGRAM JE OK??? Veljko brani da se slika trudna Seka!

- Fotografima je bilo zabranjeno da slikaju Seku tokom nastupa, što se nikad ranije nije desilo. Prvo je menadžer kluba rekao da, što se njega tiče, može, ali je potom kazao da mora da proveri sa Veljkom. Dok su pričali videlo se da mu pevačicin suprug odmahuje glavom. Onda je došao i kazao novinarima i fotografima da je slikanje zabranjeno - priča izvor Informera sa lica mesta i dodaje:

8
meseci je trudna Seka Aleksić

- Seka se pred ovaj nastup na društvenim mrežama oprostila od publike i najavila trudničko bolovanje. Moguće da zato ne želi da se pojavljuje u novinama. Ipak, vrlo brzo je sama objavila fotografiju sa jahte, pa je ovo njeno ponašanje potpuno nejasno.

Aleksićeva je u sredu najavila da se na neko vreme povlači sa scene.

Žarko Radovančev

- Moj odmor za dva dana počinje. Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe, kao što to neki kažu) Bog je poslao u pravo vreme najlepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi, kada mi vreme dozvoli, snimaću nove pesme i sredinom iduće godine moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima - poručila je pevačica.

 

 

 

 

 

 

Tagovi: