15.08.2016.

18:45

Foto:

Džet set

PUKLA BRUKA U GUČI! Severina odbila srpsku šajkaču!

Pevačica je u Dragačevo stigla oko pola osam uveče i svojim džipom ušla na stadion na kom je trebalo da nastupa. U automobilu je bio i njen suprug Igor Kojić, dok su drugim kolima došli i njegovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba. Čim je Seve napustila auto, naša ekipa je pokušala da joj pokloni tradicionalnu srpsku kapu, ali je pevačicin menadžer Tomica Petrović to sprečio:

- Pokloni posle - rekao je našoj ekipi.

(VIDEO) GUČA BOJKOTOVALA SEVERINU? Na koncertu hrvatske pevačice jedva 1.500 ljudi!

Darko Cvetanović

Nismo hteli da odustanemo. Hrvatsku zvezdu smo sačekali dok je u pratnji Igora išla ka bini. Čim smo joj rekli da imamo poklon za nju, pored nas se stvorio njen menadžer i bukvalno nam oteo šajkaču.

SEVERINA PRED NASTUP U GUČI: Spremite mi svadbarski kupus!

- To je poklon za mene, a ne za nju - dobacio je mladi Kojić.

Brani svoju dragu
To je poklon za mene,

a ne za nju
Igor Kojić

Inače, pre i  tokom Severininog koncerta bilo je vidno pojačano obezbeđenje. Trubači su se prethodnih nedelja bunili što pevačica, koja je svojevremeno paradirala sa majicom sa likom Franje Tuđmana, zatvara Guču, pa su organizatori odlučili da za svaki slučaj pojačaju mere bezbednosti. Zbog toga su Severinu čuvali policija, žandarmerija, ali i privatno obezbeđenje.

Posle Severine, ljudi su pohrlili na stadion jer je sledio nastup Miroslava Ilića. Slavuj iz Mrčajevaca je po običaju napravio koncert za pamćenje.

PUTIN JE NAJVEĆI HIT U GUČI! Meštani tvrde da ih ruski predsednik čuva i od nevremena!

Darko Cvetanović

Redari prebili manijaka

Obezbeđenje na Severininom koncertu pretuklo je manijaka! Jedan muškarac je sve vreme napadao devojke, a onda je u jednom trenutku ujeo dete. Momci koji su bili zaduženi za red izbacili su ga sa stadiona tako što su ga vukli po zemlji, a potom ga i išutirali.

 

 

 

 

 

Tagovi: