07.09.2016.

22:00

Foto:

Džet set

ŠOKANTNO, PUKLO KUMSTVO Popović nije došao Šabanu na rođendan, ne prašta mu izdaju!

Informer

 

PINK UDAR! Saša Popović umalo umro zbog Šabanove izdaje!

Žika zbog Saše ispalio kumu Ildu

Žika Jakšić je zbog Saše Popovića ispalio svoju kumu Ildu Šaulić. Menadžer "Granda" nije došao na Šabanov rođendan, iako su Ilda i njegova žena venčane kume.
- Žika nije smeo da ode na Šaulićev rođendan zbog Popovića. On mu je jasno stavio do znanja da mora da prekine svaki kontakt sa Šabanom - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Popović je pre 15 dana pozvan na žurku, ali je u poslednjem momentu odlučio da ne dođe

- Sale je mnogo ljut, pa zato nije došao na Šabanov rođendan, iako je poziv dobio još pre 15 dana. Cela porodica Šaulić je očekivala njegov dolazak, ali je na kraju ipak ispalio. Jako je besan. Šabanu nije čestitao rođendan, a ni što mu se ćerka Ilda udala - navodi izvor Informera.

Saša je planirao da se iz Istre, gde je na odmoru, vrati kako bi bio na žurci, ali je odustao kada je saznao da će kralj narodne muzike biti član žirija "Pinkovih zvezda".

- Poludeo je! Rekao je da Šabanu ovu izdaju nikada neće oprostiti. Uopšte se nisu ni čuli, a Šaban stalno ponavlja da je to bila poslovna odluka i da će Popović ostati njegov prijatelj zauvek - priča naš sagovornik.

OSTAJE NA ISTOM MESTU Marija demantovala da napušta Zvezde Granda

65 godina je napunio Šaban Šaulić

Ipak, kralja narodne muzike nije mnogo pogodio nedolazak kuma. On je sa brojnim gostima proslavljao 65. rođendan, Ildinu svadbu i novi poslovni angažman do kasno u noć.

- Meni je ova godina sva u znaku jubileja, tako da nisam sebi ništa više poželeo. Sad očekujem da se Ilda porodi i to mi je najbitniji događaj u životu. Sale nema razloga da se ljuti. Ovo je bila isključivo poslovna odluka - rekao je slavljenik za Informer.

Osim prijatelja i porodice, na Šaulićev rođendan su došle i kolege, Snežana Đurišić, menadžer Bane Obradović, Haris i Melina Džinović, a goste su zabavljali Beki Bekić i Andreana Čekić.

IZABRAN I ČETVRTI ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA! Evo ko će još sedeti u crvenoj stolici!

(FOTO) Dominacija Pinka: ŽELJKO MITROVIĆ 'IZMASAKRIRAO' GRAND!

 

Dobio štapove za pecanje od 5.000 evra

Šaban je juče na poklon od porodice dobio luksuznu opremu za pecanje vrednu 5.000 evra. Ovaj dar je stigao za kralja narodne muzike pravo iz Amerike, a naručen je još pre nekoliko meseci. Šabanova supruga Goca, ćerke Ilda, Sanela i sin Mihajlo odlučili su da ga obraduju štapovima čuvenog brenda "Fajn bambu ojster rods", koji su ručno pravljeni od bambusa.

 


 

 

Tagovi: