10.10.2016.

10:11

Foto:

Džet set

SAŠA POPOVIĆ SE SELI U HRVATSKU! Direktor Granda kupio luksuzan stan u Opatiji!

Saša Popović kupio je luksuzan stan u Opatiji, čija je vrednost oko 300.000 evra.

Suvlasnik „Granda“ već nekoliko godina razmišlja o povlačenju iz sveta estrade i šou-biznisa, pa je zato odlučio da na vreme obezbedi nekretninu na moru, u kojoj će moći da uživa. Pošto njegova žena Suzana Jovanović i on često letuju na Hrvatskom primorju, ne čudi to što su se odlučili da kupe stan baš u Opatiji. 

(FOTO) FUDBAL MU VAŽNIJI OD NEDE UKRADEN: Pevačica promovisala album, Saša Popović pratio Ligu šampiona!

- Pre skoro godinu dana jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze. Saša zbog snimanja često mora da dolazi u prestonicu, ali čim završi emisije, vraća se u Opatiju - rekao je izvor blizak Popoviću.

Saša i Suzana nisu odgovarali na pozive novinara, mada je Popović još pre godinu dana priznao da se umorio od šou-biznisa:

- Imam već 61 godinu, a 42 godine sam u ovom poslu i mislim da je dovoljno. Još nekoliko godina i gotovo. Penzija.

ŠOKANTNO, PUKLO KUMSTVO Popović nije došao Šabanu na rođendan, ne prašta mu izdaju!

BRENA GRADI HOTEL U OPATIJI

Public

Lepa Brena je mnogo pre Saše i Suzane zavolela Opatiju, u kojoj svake godine letuje, pa je čak odlučila da ulaže u tamošnji turizam. Kurir je letos ekskluzivno objavio da pevačica i njen suprug Boba Živojinović pregovaraju s ruskim investitorima u vezi sa izgradnjom hotela u Opatiji, a ceo projekat bi vredeo oko tri miliona evra.
- Na sastanku su se dogovorili o svim detaljima, a Brenin tim advokata radi na ugovorima o gradnji novog turističkog objekta - rekao je naš izvor blizak pevačici.

Osim hotela koji planira da gradi, suvlasnica „Granda“ u Opatiji poseduje i luksuzan restoran.

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: