13.10.2016.

22:14

Foto:

Džet set

NOVOPEČENE MAME PROŠETALE CRVENIM TEPIHOM! Seka, Nikolija i Bojana blistaju posle porođaja!

Seka, koja je krajem septembra rodila Jakova, blistala je u crnom čipkanom grudnjaku, pantalonama i sakou, ponosno pokazujući stomak posle porođaja. Društvo joj je pravio suprug Veljko, koji je po običaju uskladio svoju odevnu kombinaciju sa njenom.

I Nikolija je rešila da se posle rođenja ćerke Ree prošeta crvenim tepihom. Ona je na zabavu stigla sa mužem Reljom i otkrila nam da njih dvoje planiraju još naslednika.

(FOTO) SEKA BLISTA! Pevačica izašla u prvu šetnju sa sinom Jakovom!

Porodica
Želja nam je da Leona dobije još dvoje-troje braće i sestara
Bojana Barović

- Oboje imamo želju da budemo velika porodica sa puno dece. Rea ima tek petnaestak dana, tako da ovog momenta ne razmišljamo da joj podarimo brata ili sestru, ali svakako planiramo jednog dana - rekla je Nikolija i dodala da se vrlo brzo vraća na scenu:

- Za manje od mesec dana ću promovisati novi album, ali svakako da mi je beba sada na prvom mestu.

(FOTO) SEKA SINU VEĆ SKUPLJA MILIONE! Pevačica Jakovu već otvorila štednu knjižicu!

I Bojana i Nikola Rokvić imaju u planu proširenje porodice.

- Želja nam je da budemo dobri roditelji i da Leona dobije još dvoje-troje braće i sestara - otkrila nam je lepa manekenka, koja je svojim vitkim stasom pobrala brojne komplimente.

Trudnice u provodu

Trudne Ena Popov i Tamara Dragičević rešile su da se dobro provedu u utorak uveče. Voditeljka i glumica su stigle bez svojih jačih polovina, biznismena Nenada Čanka i umetnika Petra Benčine. Ena nam je otkrila da će drugu ćerku roditi u februaru:
- Imaću još jednu divnu i krasnu princezu i jako sam srećna zbog toga. Dobro podnosim trudnoću, ne spadam u grupu razmaženih trudnica. Ne menja mi se raspoloženje i nemam fiks ideje.

 

 

 

Tagovi: