19.10.2016.

14:07

Foto:

Džet set

ANA BEKUTA NAPUNILA CENTAR "SAVA"! Cela estrada joj došla na koncert!

Kao i na svakom Aninom nastupu, počasno mesto u publici pripalo je njenom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću. Njemu je i posvetila pesmu "Hvala ljubavi", kojom je počela koncert.

BEKUTA UŽIVA U ROMANSI SA POLITIČAREM: Pravo je muško, ume da drekne i da bude nežan!

- Nemam tremu jer je ovde moj Milutin i čuva mi stražu. Uvek je uz mene i hvala mu. Ova pesma je za njega - rekla je pevačica i pobrala ovacije publike.

Prava euforija u sali nastala je kada je zvezda zapevala svoje hitove: "Ja nisam rođena da živim sama", "Imam jedan život", "Zlatiborske zore", "Kralj ponoći", "Brojanica"...

Žarko Radovančev

U muzici je uživao i veliki broj Aninih kolega, koje su praktično činile najveći deo publike. Među prvima na koncert je stigla njena kuma Mira Škorić, a zatim i Dragan Kojić Keba, Jovana Tipšin, Buba Miranović... Tu su bile i Anine kolege iz žirija "Zvezda Granda" - Aca Lukas, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, kao i Saša Popović sa ženom Suzanom. Dok je Mariji društvo pravila majka Verica, Merima Njegomir se odlično provodila sa ćerkom Milicom.

Žarko Radovančev

Na koncertu su viđene i Mrkina koleginica iz stranke, ministarka Slavica Đukić Dejanović, kao i manekenka Danijela Amidžić. Ona je u Centar "Sava" došla sama jer je njen suprug Ognjen snimao emisiju.

(HIT VIDEO) MRKA I ANA ZAPEVALI U TOALETU! Potpuni urnebes!

Posle fantastičnog koncerta, Aca Lukas nam je priznao da obožava sve Bekutine numere.

- Volim sve Anine pesme, ne bih mogao da izdvojim samo jednu - rekao je Lukas.
Pošto je sinoć sala Sava centra bila mala da primi sve Anine obožavaoce, ona će održati još jedan koncert 26. oktobra, na istom mestu.

Žarko Radovančev

 

Tagovi: