19.10.2016.

15:25

Foto:

Džet set

(VIDEO) JK PORUČILA MUŽU: Volim da mi ližeš ribicu!

- ~MOJ ŠATRO KUĆNI VIDEO~
Povodom mnogobrojnih medija u BiH koji objavljuju kao udarnu vest moj "kućni video", imam da kažem sledeće:


Reč je o videu starom 10 godina, koji nije kućni već snimljen u kafiću. Snima me moj tadašnji dečko, a sadašnji suprug Duško. U videu kažem da volim da mi liže ribicu i guzu. I to kažem njemu, nisam dala dozvolu medijima da objavljuju nešto što sam rekla privatno. Perverznjaci jedni!


E sad! Ja moram da kažem da to nije istina. Mislim to.... da volim... da mi liže.... prava istina je da ja to OBOOOOOOOŽAAAAAAVAAAAAAM!!!!! I Trudim se da mi pričinjava to zadovoljstvo što češće! Jer obožavam!!!!! OBOŽAVAAAAAAAM!!!! A to je samo početak onoga što ja obožavam! Dragi mediji, kada bih vam rekla šta još obožavam, verovatno bi me grom pogodio!!!!! I umrla bih srećna jer sam radila sve ono što obožavam!!!!! A obožavam i da vas zajebavam. E tako. Idem da gledam Ligu šampiona posle, pa ako tim mog muža pobedi, radiću i ja njemu nešto što on obožava a vi znate šta!!!;-)
Ps(i izvinite ako su reči RIBICA i GUZA i PUŠENJE mnogo vulgarne... vi ne gledajte kako to izgovaram i ne radite isto to u svoja četiri zida)


Ps. A Avaz koji me zove da uveličam njihovu proslavu u Zetri sutra, mora da zna da ja jesam dobar čovek i tolerišem mnogo, ali kada nekog zoveš da ti čini NE PLJUJEŠ GA. Ili je to u Bosni drugačije?) - napisala je Jelena na svom Fejsbuk nalogu.

(FOTO) IAKO JE BILA ODBOJNA I AGRESIVNA, uspeo je! Karleuša otkrila kako ju je Duško osvojio!

(FOTO) POGAN JEZIK: Jelena Karleuša opet potkačila FAMILIJU RAŽNATOVIĆ!

Tagovi: