24.10.2016.

12:21

Foto:

Džet set

(VIDEO) EUFORIJA! Ceca u Londonu dočekana kao boginja!

Ona je prvi put u svojoj karijeri nastupila u Londonu, a pored toga, Ceca je i prva srpska zvezda koja je nastupila u dvorani "Troxy" u kojoj su pre nje svoje koncerte održali neki od najvećih svetskih pevača.

screenshot

Ekipa emisije "Premijera" zabeležila je atmosferu na koncertu najveće balkanske zvezde, a Ceca je odmah nakon nastupa otkrila da je malo falilo da zaplače od svih vrisaka i ovacija koje je dobila od svoje verne publike.

screenshot

- Koncert je bio emotivan, energičan, ja nisam stala, ne znam ni koliko sam pevala. Ovakvi koncert se nikad ne zaboravljaju, oni ostaju uvek urezani u sećanju. Ja sam se trudila da moja publika koja je toliko godina čekala da dođem u London bude zadovoljna, da ode sa mog koncerta srećna. Stvarno sam euforična i presrećna. Za mene ne postoji bolji poklon i bolja nagrada nego kad imam ovakav koncert i kad osetim ovoliku količinu ljubavi koju sam večeras dobila od moje publike. Sve to je moglo da se vidi i čuje, a od svih tih ovacija i vrisaka sam počela da se ježim i malo je falilo da zaplačem. Sada sam potpuno pod adrenalinom, sva sam euforična. Jedva sedim na stolici, sada bih skakala od sreće - rekla je Ceca odmah nakon nastupu u Londonu za emisiju Premijera i dodala: 

screenshot

- Ja se posle ovakvog koncerta gde nisam stala uopšte ne osećam umorno. Ta pozitivna energija dala mi je snagu i vedrinu

Jedan od najemotivnijih trenutaka na koncertu svakako je bio kada je Ceca zapevala pesmu "Zajdi zajdi" ogrnuvši se srpskom i makedonskom zastavom.

screenshot

Najveću podršku Ceci su pružali sin Veljko i sestra Lidija, a mladi Ražnatović nije propustio priliku ni da se ogrne srpskom zastavom.

Izveštaj o Cecinom nastupu u Londonu, pogledajte u specijalnom izdanju emisije "Premijera".

Tagovi: