04.11.2016.

20:30

Foto:

Džet set

(FOTO) ANASTASIJA ĆUTI O TEU! Neću da pričam o ljubavi, jer iskačem ljudima iz frižidera!

Nakon što je prošetala pistom, rekla nam je da neće da priča o privatnom životu i vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem.

(FOTO) SPEKTAKULARNA MODNA REVIJA U BEOGRADU: Brend Inverno Caldo prikazao ZIMSKU MAGIJU!

- Ne želim više da pričam o privatnom životu, počelo je to jako da mi smeta. U nekim trenucima mislim da ljudima iskačem iz frižidera, a to mi nije cilj. Što se tiče mog emotivnog statusa, jedino ću reći da sam srećna, zadovoljna i ispunjena. Ništa sem toga. Znam puno devojaka koje su same i srećne su, a ima i onih u vezama koje su ispunjene. Sreća nema veze sa emotivnim statusom, bitno je kako se osećaš u duši - rekla je Anastasija za Informer.

NE MOŽE DA PODNESE DA GA VIDI U ZAGRLJAJU DRUGE! Prvi susret Anastasije i Kostadina posle raskida!

Informer

Bogata naslednica priznaje da nije sigurna hoće li postati pevačica, iako joj mama traži dve pesme, ali je odlučna da ne bude manekenka:

- Ne planiram da se ozbiljnije posvetim modi. Ne prija mi kad sam u centru pažnje, pa svi gledaju u mene. Stidljiva sam malo, a kad si manekenka i hodaš po pisti, svi pogledi su uprti u tebe. Mada, nikad ne reci nikad. Postoje ideje oko moje pesme, ali ništa se još nije realizovalo.

LJUBAVNI ZAPLET! Teo zove Anastasiju u Moskvu, ONA SE NEĆKA!

Videćemo kako će sve to ispasti, ako i kad se bude desilo. Mama će naravno, ako dođe do toga, biti uz mene kao i dosad. Njeno mišljenje mi je jako bitno.

Informer
Tagovi: