06.12.2016.

20:52

Foto:

Džet set

TANJA SAVIĆ ŠOKIRA: Plaćam kiriju 1.000 evra, šta će mi stan u Srbiji da mi skuplja prašinu!

Tanja Savić svakog meseca plaća kiriju za stan čak 1.000 evra, a neće da kupi svoj "da joj ne bi skupljao prašinu"! Pevačici je draže da živi kao podstanar u beogradskom naselju Belvil nego da obezbedi svojoj porodici krov nad glavom.

Dušan ima kuću i motel u Australiji i sad ja treba da kupim stan u Beogradu koji će da sakuplja prašinu. Pa to mi se uopšte ne isplati
Tanja Savić

Popularna pevačica i njen muž Dušan Jovančević planiraju da dočekaju penziju u Australiji, pa Savićeva neće da baca pare na nekretnine u našem glavnom gradu, iako u njemu živi i radi već 12 godina.

- Dušan ima kuću i motel u Australiji i sad ja treba da kupim stan u Beogradu koji će da sakuplja prašinu. Pa to mi se uopšte ne isplati. Bolje te pare da uložim u nešto drugo - priča Tanja.

Ona objašnjava da joj je praktičnije da svaki mesec plaća 1.000 evra zakup i živi kao podstanar nego da ima nekretninu na svoje ime.

- Nije mala kirija za stan u kome sada živimo, ali šta da radim, tako je kako je. Toliko smo plaćali kuću i na Bežanijskoj kosi dok smo gore živeli, ali ovde nam je mnogo bolje. Stan je dovoljno komforan, ima podzemnu garažu, a i za decu je bolje što smo u Novom Beogradu - kaže pevačica.

Ne bih opet karijeru žrtvovala zbog trudnoće

Public

Tanja Savić smatra da je napravila grešku što je četiri godine odsustvovala sa scene zbog rađanja dece.
- Da mogu da vratim vreme unazad, mislim da ne bih pravila pauzu od četiri godine zbog porođaja. Nije bilo u kontinuitetu, ali je i to poremetilo moju karijeru. Drugačije bih to sad organizovala kad sam zrelija i kad znam šta valja a šta ne. Ipak, kad vidim svoju zdravu i srećnu decu i muža, kažem - nema veze što je karijera trpela. Stvari još mogu da se poprave, mlada sam i ima vremena - ističe popularna pevačica.


Tanja priznaje da je u mladosti priželjkivala da se skući, ali je nakon udaje za Dušana odustala od te ideje.

Ranijih godina sam mnogo maštala o tome da kupim svoj stan i imam krov nad glavom u Beogradu. Čini mi se da su mi se prioriteti godinama promenili
Tanja Savić

- Ranijih godina sam mnogo maštala o tome da kupim svoj stan i imam krov nad glavom u Beogradu. Međutim, čini mi se da su mi se prioriteti godinama promenili. Dušan i ja smo razgledali neke stanove, ali su bili papreno skupi - priznaje Savićeva, koja bi volela da dočeka starost na drugom kontinentu.
- Sebe vidim u Australiji u nekim zrelim godinama sa suprugom i decom. Tamo planiram da provedem svoju starost. Lepo je vreme, mnogo je zdravije okruženje tamo. Zakoni su potpuno uređeni
- iskrena je Tanja.
 

Tagovi: