02.01.2017.

17:13

Foto:

Džet set

(FOTO/VIDEO) STANIJIN NOVI BISER: Ja mogu da IZLEČIM LJUDE!

S obzirom na to da mesecima unazad izaziva veliku pažnju javnosti svojim golišavim fotografijama, ali i svojom nedavno otpočetom muzičkom karijerom, Stanija je rešila da se u emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" ponovo osvrne na svoje provokativne fotografije koje mnogi ne mogu da povežu sa njenim zvanjem diplomiranog ekonomiste. 

Uz mladost i lepotu ide negde i ljubav, a mislim da moje fotografije mnogima mogu da izleče živce, pogotovo u današnje, teško vreme - rekla je Stanija i dodala da njeni golišavi selfiji svim nervoznim ljudima u Srbiji odmah mogu da podignu raspoloženje, dok ih gledaju na putu do posla.

(FOTO) ZA PRIJATELJE SAMO NAJBOLJE! Stanija pokazala novogodišnje poklone za najbliže!

Ona se, takođe, osvrnula i na ekonomsku situaciju u našoj zemlji, a nakon stručne analize izjavila je da joj je žao zbog životnog standarda ljudi u Srbiji.

- Kada vidim kako živi naš napaćen narod, bude mi žao - kao da su se pomirili da nema boljeg sutra, a verujem da ga ima. Ekonomska situacija u Srbiji nam je izuzetno slaba, standard nam je loš, prave vrednosti su u drugom planu - razočarana je bila Dobrojevićeva.

(FOTO) STANIJA NATRĆILA GOLU GUZU! Starleta pokazala savršenu zadnjicu!

Tagovi: