27.01.2017.

15:33

Foto:

Džet set

BAHATA FAHRETA NASTAVLJA DA ZAJEBAVA NAROD! Breno, krala si struju, a sad LAŽEŠ KAO PAS!

 

Fahreta Živojinović Lepa Brena nastavlja da zajebava i laže Srbe!

Nepune dve godine posle otkrivanja strašne istine da su Fahreta i njen suprug Slobodan Živojinović u porodičnoj kući u Beogradu krali struju, Brena se juče u intervjuu za mesečnik "Njuzvik" (izdanje reketaškog, lažljivog "Kurira") napravila luda i ustvrdila da struju nikada nije krala!?!

Kad su napisali kako Boba i ja krademo struju bili smo u Americi i za to smo čuli na televiziji. Razmišljam, kako li se krade struja? Zamišljam nekog radnika koji na banderi povezuje neke žice...
Lepa Brena u intervjuu za "Njuzvik"

- Kad su napisali kako Boba i ja krademo struju, bili smo u Americi i to smo čuli na televiziji... Razmišljam, kako li se krade ta struja? Zamišljam nekog radnika koji na banderi povezuje neke žice... - izjavila je Brena za "Njuzvik" i priču o krađi struje predstavila kao deo nekakve kampanje koja se već godinama iz vrha vlasti vodi protiv nje!?!

A neporeciva je istina da je Fahreta Živojinović krala struju!

U "Elektroprivredi Srbije" juče su nam ponovo potvrdili da su Brena i njen suprug pljačkali državu tokom 2014. i 2015. godine i to tako što su u svojoj kući u Ulici Blagoja Marjanovića Moše na Bežanijskoj kosi prespajali žice u brojilu i krali struju!

- Kontrolori su na licu mesta utvrdili krađu koju vlasnici kuće nisu ni pokušali da poreknu. Rekli su da su to majstori sami nešto dirali i da oni ništa ne znaju, ali se nisu mnogo bunili... - priseća se jedan od rukovodilaca EPS koji je svojevremeno i sam radio na ovom slučaju.

Prema njegovim rečima, kada su Brena i Boba uhvaćeni u krađi nisu se žalili, već su odmah platili kaznu od 400.000 dinara. Da stvar bude gora, Fahreta i Slobodan Živojinović struju su na identičan način krali i u svom "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru, gde je utvrđeno da su oštetili državu za čak 41.000 evra! I taj lopovluk su priznali i platili milionsku kaznu!

Informer

Sagovornik Informera iz EPS opisuje kako su Brena i Boba tačno krali struju.

- Živojinovići su skinuli plombu sa brojila i prespojili merne kablove tako da se u dužem vremenskom periodu očitavala samo jedna trećina potrošene električne energije. Kada je otkriveno da su na Bežanijskoj kosi ukrali struju u višemilionskom iznosu, nisu to negirali niti su se žalili. Odmah su platili kaznu... - kaže izvor Informera.

Fahreta Živojinović juče nije odgovarala na pozive i poruke novinara Informera, pa nismo uspeli da saznamo zašto laže da nije krala struju?!

 

 

 

 

Tagovi: