27.01.2017.

21:00

Foto:

Džet set

MAŠA POVILENELA: Veljkova Ana je FUKSA I RUGOBA!

ODLUČNA
 

Instagram

Veljko i ja se nikada nećemo pomiriti
Maša Terzić

Bivša devojka Veljka Ražnatovića Maša Terzić nazvala je njegovu novu devojku Anu Cakić - fuksom i rugobom! Ćerka Zvezdana Terzića je bez blama pred hiljadu ljudi na društvenoj mreži Instagram žestoko popljuvala svoju "naslednicu".

Maša je u sredu uveče emitovala video uživo na ovoj socijalnoj mreži, a njeni fanovi su joj postavili mnogo pitanja u vezi s Veljkon i njegovom novom izabranicom.

Maša se iznervirala što su je mnogi pitali kakvo mišljenje ima o Ani, koja se već nekoliko meseci zabavlja sa sinom Svetlane Cece Ražnatović:

Da li vam ja ličim na nekoga ko će komentarisati društvene mreže i ponašanje moje ćerke na Instagramu
Zvezdan Terzić

- Svi znaju da je ona fuksa i rugoba. Dosta priče o tome - poručila je Terzićka u videu koji je u tom trenutku gledalo više od hiljadu ljudi.

Međutim, njene pratioce na društvenoj mreži Instagram zanimalo je i da li će Terzićeva ćerka ikada obnoviti vezu sa Cecinim naslednikom. Terzina ćerka je tada "potkačila" i Ražnatovića i istakla da je ona previše dobra za njega.
 

Public

mojugao

Anastasija Ražnatović

Veljkova sestra

Nisam upućena, zovite Mašu. Nemam ja ništa s tim.

- Veljko i ja se nikada nećemo pomiriti. Raskinuli smo jer nam više nije išlo. Kako ja ovako lepa i pametna da budem sa njim? - odgovorila je Maša fanovima.

Njen otac, generalni direktor FK Crvena zvezda, nije želeo da govori na ovu temu:

- Da li vam ja ličim na nekoga ko će komentarisati društvene mreže i ponašanje moje ćerke na Instagramu - poručio je Zvezdan, a na pitanje da li ga brine da će se Ceca sa kojom je dugogodišnji prijatelj naljutiti jer je njegova ćerka uvredila Veljka nije imao odgovor:

- Ne želim to da komentarišem - kazao je Terzić.

Veljka jure bivše ribe

Instagram

Veljko Ražnatović je nedavno izveo Anu Cakić u jedan beogradski klub, u kojem su se zatekle i njegove dve bivše ribe, Maša Terzić i Ksenija Bujišić. Dok se sin Cece Ražnatović zabavljao u separeu sa većim društvom i izabranicom, Ksenija je činila sve kako bi mu privukla pažnju, ali on nije obraćao pažnju na nju.

 


 


 

Tagovi: