03.02.2017.

20:40

Foto:

Džet set

PEVAČICA HOĆE BRAK I DECU, A DEČKO JOJ SE NEĆKA Haris: Nemam velikih planova s Radom!

Pobednik "Zvezda Granda" Haris Berković kaže da nema velikih planova s koleginicom i svojom devojkom Radom Manojlović! On nas je šokirao tom izjavom, s obzirom na to da je poznata pevačica nedavno za Informer izjavila da je spremna da se uda za Harisa. Međutim, mlađani pevač ističe da je njemu trenutno karijera na prvom mestu.

- Jedino u šta sam siguran jeste da ćemo u naredno vreme raditi punom parom. Zasad život uzimam dan po dan. Nikakvih velikih planova nemam osim na poslovnom polju. Puno pesama i spotova - rekao je Haris.

Pod lupom medija

Ne razmišljam o deci. Previše je toga ispred mene što treba uraditi. Kada bude vreme za to, tada ću i razmišljati
Haris Berković

Kada smo mu skrenuli pažnju da Rada želi troje dece i pitali ga da li i on ima iste želje sa njom, Berković nam je odgovorio:
- Ne razmišljam o tome. Previše je toga ispred mene što treba uraditi. Kada bude vreme za to, tada ću i razmišljati.

Imponuje mu, ipak, što je Rada rekla da je on taj s kojim bi zasnovala porodicu:
- Slažem se s Radom. Savršen sam kandidat.

(FOTO) POBEGLI: Rada i Haris spakovali kofere i ugasili telefone - evo GDE su!

Njihova veza od početka je pod budnim okom javnosti i za sada se odlično bore sa tim pritiskom:
- Iz više razloga smo Rada i ja očigledno veoma zanimljivi medijima, što mi ne smeta. Samo je malo više nagađanja nego istine. Neistinite su priče o mojim svađama s roditeljima, navodnim neverstvima. Popularnost danas donosi malo više lošeg nego dobrog, osim za one koji smatraju da je novac sve. Popularnost oduzima privatnost i slobodu. Lepo je što kroz pesmu mogu da utičem na ljude i širim pozitivnu energiju, ljubav. To je fantastičan osećaj i nadomešćuje sve negativne stvari.

Instagram

Popularnija

Devojka mu nudila: Ako nećeš vezu, biću ti služavka

Haris kaže da ga je nedavno na turneji po Americi startovala nepoznata devojka:
- Jedna devojka mi je rekla: "Ako već nećeš vezu, daj makar da ti budem kućna pomoćnica". Baš sam se smejao, bilo mi je slatko.

Bez obzira na to što je bio pobednik megagledanih "Zvezda Granda", mnogi stiču utisak da je postao popularan zahvaljući Radi:

- Pobeda u "Zvezdama Granda" ne može da se poredi ni sa kakvom popularnošću vezanom za estradne priče, pa tako ni s ovom mojom. Trijumf u takmičenju je bio lansiranje među zvezde, što treba održati, naravno - smatra Haris, i ističe da mu nije krivo što je Manojlovićeva popularnija od njega:

- Deset godina rada iza nje teško je ili nemoguće sustići. Ne samo meni, nego svima. Godine i kvalitetan rad su presudni u popularnosti. Ja sam zasad na početku, a odlično sam startovao.

Deset godina rada iza Rade teško je ili nemoguće sustići
Haris Berković

Pitali smo ga i da li mu je teško što mu je devojka jedna od najpoželjnijih pevačica na našoj sceni, a Haris nam je malo nedefinisano rekao:

- Isti posao kojim se bavimo olakšava nam situaciju jer nas toliko okupira da nemate vremena da razmišljate o teškoćama i problemima. A to i jeste formula: da ne razmišljate previše i ne tražite probleme. Rad i samo rad.

RADA SE POMIRILA SA HARISOVIM OCEM: Primila svekra u svoj stan!

Pauziramo sa duetima

printscreen

Berković kaže da je srećan zbog uspeha dva dueta koja je snimio s devojkom, ali tvrdi da će sada uslediti pauza:
- Tim delom svog rada se posebno ponosim, jer sam očigledno pogodio i izabrao dobro. Oba dueta imaju milionske preglede, a publika peva od reči do reči pesme na nastupima. Drago mi je da su numere našle put do srca slušalaca i to je glavni pokazatelj da imate hit. Što se tiče daljih projekata, sledi pauza jer želim da izbacim dve solo pesme sa spotovima. Na izboru pesama se radi dugo i već se radujem reakciji publike.

 

 

 

Tagovi: