27.04.2017.

21:17

Foto:

Džet set

VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU: Hoću da se zaljubim, ali stvarno nemam u koga!

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da bi volela da se zaljubi kao šiparica iako je u januaru proslavila 60. rođendan. Otkako je pre dve godine raskinula sa biznismenom Željkom Rstićem, folk zvezda nije imala ozbiljnih veza. Posvetila se ćerki Nikoliji, unuci Rei, međutim, sad je ponovo spremna za ljubav i avanturu.

- Volela bih da imam nekog pored sebe, da emocije prorade... Ali to se ne traži, to se dešava samo po sebi. Želela bih ja da se zaljubim, ali nemam u koga - kaže Vesna za Informer.

Ne možeš srcu da narediš kad i u koga će da se zaljubi. Komplikovano je to
Vesna Zmijanac

Četrnaest godina mlađi Rstić prevario je pevačicu sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, zbog čega su on i Vesna i okončali romansu. Posle ove izdaje, Zmijančeva je oprezna kad bira muškarce:
- Danas ne znaš načisto na čemu si sa muškarcima. Prave ljubavi se retko dešavaju, pa ispadne da su baš srećni oni koji su je makar jednom osetili - smatra pevačica.

VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O SUKOBIMA SA KOLEGINICAMA: To je besmisleno komentarisati!

Darko Cvetanović

Ona priznaje da je upoznavala finu gospodu, ali ističe da ne bira uvek glava onog pored koga ćeš se buditi.

Volela bih da imam nekog pored sebe, da emocije prorade
Vesna Zmijanac

- Ne možeš srcu da narediš kad i u koga će da se zaljubi. Komplikovano je to. Po nekad mi fali taj osećaj u stomaku, priznajem - iskrena je Vesna Zmijanac.

Bez obzira na to što priželjkuje da konačno nađe partnera, pevačica ističe da joj to trenutno nije prioritet. Rođenje unuke Ree u septembru 2016. godine bacilo je u senku sve potencijalne udvarače:
- Unuka Rea je sada centar mog sveta. Naravno, i Nikolija će uvek biti. U potpunosti sam sve podredila njima.

Otkako je postala baka, Vesna retko nastupa. Svaki slobodan trenutak provodi sa Reom. Čuva je, kupa, hrani i uživa u novoj životnoj ulozi. Zato i ne čudi što nije uspela da nađe muškarca uz kog će se skrasiti.

VESNA ZMIJANAC OTKRILA BOLNE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Kriva sam za smrt svoja dva sina!

Rea prepoznaje Nikoliju na televiziji

facebook

Vesna kaže da njena unuka već prepoznaje mamu Nikoliju na televiziji.
- Rea još nije progovorila, mala je za to, ali primetila sam da, kad na televiziji čuje mamine pesme, lepo reaguje na njih. Gleda, pa joj je verovatno čudno da vidi Nikoliju na ekranu - prenosi Zmijančeva.

 

 

Tagovi: