15.05.2017.

11:33

Foto:

Džet set

BANE MOJIĆEVIĆ NOVA ŽRTVA HAKERA! Pevaču hakovali Instagram profil

Pevač koji će sa četiri nove pesme i sjajnim spotovima za njih otkriti svoje novo lice i ponuditi publici sasvim neočekivani muzički i vizuelni doživljaj, kaže da ga ni ova prepreka neće odvratiti od namere da svoju karijeru podigne na viši nivo.

- Neprijatnost jeste, ali nije tragedija – kaže Bane i objkašnjava:

- Iskreno, malo je neobično da mi neko hakuje profil baš usred priprema za spektakularnu promociju koju smo moj tim i ja zakazali za 16. maj u Kasini, ali ne želim da se bavim teorijama zavere. Otvorio sam novi instagram profil, pa ako sam tim hakerima baš toliko zanimljiv, neka ga hakuju ponovo. Ljude koji vole moju muziku i ono što radim ne mogu da hakuju.

Da je problem ipak bio ozbiljan, govori i činjenica da se Bane obratio i svojim advokatima kao i odeljenju policije za visokotehnološki kriminal.

- Server sa kojeg mi je hakovan profil je negde u Aziji i reč je očigledno o vrlo veštom prevarantu, pošto će i policiji trebati vremena da ga spreči. Zato sam odlučio da ne čekam i odmah napravim novi instagram profil: bane.mojicevic i pozivam sve da me ponovo zaprate, jer je upravo ovo perod kada će na njemu biti više nego zanimljivih objava.

A da je zaista tako, najbolje govori činjenica da je Bane spreman za veliki iskorak u karijeri. Uspešni pevač će u Kasini promovisati četiri nove pesme ("Još si tu", "Žena bez morala", "Dobro bi mi došla" i "Vino i harmonike") od kojih su neke potpuno drugačije od svega što je snimao do sada.

U večeri u kojoj će promocija biti održana, 16. maja, i publika će moći da čuje šta je to novo Bane Mojićević spremio, ali i da se podseti njegovih ranijih hitova, na mini koncertu koji počinje u 23 časa.

Tagovi: