10.06.2017.

20:00

Foto:

Džet set

Nikad objavljene fotke Nataše Bekvalac sa medenog meseca novosadske Barbike!

Megaekskluzivne privatne fotografije Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića konačno su isplivale u javnost! Informer je došao u posed nikad objavljenih slika sa tajnog venčanja i medenog meseca pop zvezde i proslavljenog vaterpoliste. Sudeći po njima, bivši supružnici su izuzetno voleli da se slikaju goli tokom svog burnog braka!

Nata i Dača su tada toliko bili zaljubljeni da nisu marili za ostatak sveta, pa se pop zvezda bez blama skinula u toples na javnom bazenu i pustila da je suprug fotka!

Užasno je
Užasno je ružno što se to sada pojavilo u javnosti
Dača Ikodinović

Poznati par sklopio je brak 2005. godine, posle samo nekoliko meseci zabavljanja, i to u najstrožoj tajnosti. Odmah posle skromnog venčanja zapalili su na medeni mesec van Srbije. Tamo su se srećni i zaljubljeni ljubili gde god su stigli, ali i fotkali za uspomenu. Nata je za potrebe porodičnog albuma ponosno pokazivala čvrste silikonske grudi.

Dača ju je slikao i spreda, i sa strane, i u vodi, i na ležaljci, sve vreme se trudeći da se u kadru nađu i bujne grudi njegove supruge. Dok su radili "foto-sešn", ljudi oko njih su radoznalo posmatrali vrelu akciju zaljubljenih golupčića.

Novopečeni mladenci su krili ko zmija noge da su se zavetovali na "večnu ljubav", a posle godinu dana ponovo su se "venčali", ali za potrebe jednog nedeljnika kom su prodali ekskluzivna prava na fotografije.

6,5 godina su Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović bili u braku

Pevačica je kasnije ispričala da nije čak ni roditeljima rekla da se udala.

- Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu kad nismo bili tu, i našla foto-albume, bračni list i fotografije s venčanja. Nikome nije rekla - kazala je Nataša.

JOŠ FOTKI POGLEDAJTE U GALERIJI:

Za razliku od Natinog i Dačinog braka, ove uspomene sa venčanja i medenog meseca potrajale su do današnjih dana. Bez obzira na to što nekadašnji supružnici nemaju razloga da se stide svojih "ranih radova", oni nisu bili raspoloženi da komentarišu fotografije pred nama.

Pevačica nije odgovarala na naše pozive i poruke, a proslavljeni sportista je samo kratko poručio:

- Užasno je ružno što se to sada pojavilo u javnosti i čudno mi je što je "slučajno" baš došlo do novinara. Zaista nemam komentar.


Venčala se u japankama i jeftinoj haljini

Informer

Poznati par se venčao 2005. godine, kad se Danilo vratio iz Montreala, u kom je sa našom reprezentacijom osvojio zlato na Svetskom prvenstvu. Nataša ga je zaprosila, a već sutradan su zakazali venčanje kod matičara. Njena kuma bila je voditeljka Nataša Ilić, a Ikodinovićev kum vaterpolista Vladimir Vujasinović.

Informer

- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu "Park", kobajagi potpisali - otkrila je Nata jednom prilikom. Ona je slično venčanje imala i sa Ljubom Jovanovićem, s tim što je drugi put bila glamuroznije obučena.

Informer

Preljuba i buran razvod

Nataša i Danilo su se razveli 2011. godine uz veliku medijsku pompu. Pevačica je optužila sportistu da ju je prevario sa stomatološkom sestrom Milicom Dražin. Kako su tada pisali mediji,

Informer

Dačina navodna ljubavnica pokazala je pevačici u telefonu Dačine poruke, nakon čega je Bekvalčeva odmah podnela zahtev za razvod braka. Sapunica oko njihovog razvoda trajala je mesecima, a jedan od trenutaka koji se prepričava je onaj kada je Nata razlupala kancelariju Dačinog advokata Nemanje Aleksića. Posle tog incidenta angažovala ga je da bude njen pravni zastupnik.

Dača: Napeto nam je bilo u braku

Danilo je jednom prilikom ispričao kako su Nataša i on od početka imali turbulentan bračni život. Bivši srpski reprezentativac oglasio se u javnosti kad se pročulo da se razvode.

 

- Znate, teška je ovo situacija i vrlo napeta. Ali napeto je već šest i po godina, koliko smo Nataša i ja u braku. Stalno neke tabloidne bombe, a treba se s tim nositi - iskren je bio Ikodinović.

Tagovi: