19.06.2017.

18:52

Foto:

Džet set

OTKRIVAMO ZAŠTO JE LUKASU PUKAO BRAK! Sonja ostavila Acu zbog Jarića?!

Sonja Vuksanović se razvodi od Ace Lukasa zbog Marka Jarića, ekskluzivno otkriva Informer! Supruga folk pevača već neko vreme se viđa sa proslavljenim košarkašem i zato je rešila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Procvetala uz Marka

Sonjin i Acin odnos već dugo ne štima zbog njegove preke naravi. Ona je dugo patila zbog toga, ali sve se promenilo kada je bivša žena Željka Šašića počela intenzivno da se viđa sa Jarićem.

Ljubav u Majamiju
Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a i Sonji više odgovara da se tamo viđaju
Izvor Informera

- Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja sa Acom nije imala - počinje priču za Informer dobro obavešteni izvor.

Vuksanovićeva je dugo vagala i razmišljala da li da ostane u lošem braku ili pokuša da svoju sreću pronađe s nekim drugim:
- Bila je nezadovoljna svojim životom i odnosom sa Acom. Otkada je počela da se viđa s Markom, bukvalno je procvetala. On joj ispunjava sve želje i daje joj snagu da izdrži sve ono što je očekuje kada podnese zahtev za razvod - objašnjava naš sagovornik.

BRAK ACE LUKASA U OZBILJNOJ KRIZI! Srpska estrada postaje bogatija za još jedan razvod?!

Sonja otišla na more bez Ace

Sonja je u subotu sa ćerkom Sofijom otputovala na odmor. Čak ni najbližim prijateljima nije rekla gde idu.
- Jedino što sada želi je da se odmori i resetuje. Imala je burnu nedelju, jer su i nju zvali novinari kada je Lukas prebio fotografa. Da li je zaista odmor u pitanju ili je otišla kod Marka, to još niko ne može da potvrdi - zaključuje naš izvor.

Izvor Informera tvrdi da su se novopečeni golupčići poslednjih meseci viđali u Americi.
- Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a Sonja je bila nekoliko puta kod njega. Ta putovanja su joj prijala da malo pobegne od svakodnevnih problema koje je u Beogradu imala sa Lukasom. Uz to, u Americi su mnogo opušteniji jer nisu zanimljivi paparacima - ističe izvor našeg lista.

Htela razvod i 2015.

Prijatelji Acine žene tvrde da odluku o razvodu nije donela preko noći.
- Ona je još 2015. htela da se razvede od Lukasa. Svi znaju za njegovo problematično ponašanje i ispade koje ima s vremena na vreme. Cela ona čarolija i bajka sa početka njihove veze odavno ne postoji, a ona je žena kojoj treba mir, harmonija i normalan brak. Dugo se kolebala da li treba da napusti pevača sa kojim ima dete, skupila je snagu, a posle prošlonedeljnog Lukasovog ispada nema šanse da promeni ovu odluku - ispričala nam je Sonjina dobra drugarica.

Posle Lime ništa ozbiljno

Public

Marko Jarić nije imao ozbiljnu vezu posle razvoda od Adrijane Lime. Mediji su ga spajali sa brojnim domaćim i svetskim lepoticama, ali nijednu nije predstavio kao svoju devojku. Srpski košarkaš i brazilski top-model proveli su u braku pet godina. Imaju dve ćerke, petogodišnju Sijenu i sedmogodišnju Valentinu. 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: