01.07.2017.

22:56

Foto:

Džet set

TREĆA SREĆA! Nataša Bekvalac odlučila da opet uda?!

I dok su se u početku krili od očiju javnosti, sada se pevačica i Lazukić pojavljuju svuda zajedno, a nedavno su posetili Ibicu, jednu od Natašinih omiljenih destinacija. Da ljubav cveta potvrđuje i vest da je novosadska barbika već spremna da uplovi u bračnu luku sa svojim izabranikom.

- Ljubav između Nataše i Luke planula je brzo, a oni nisu gubili vreme pa su odmah otpočeli emotivnu vezu. Nataša je tokom razvoda preživela stresan period, a posle toga desila joj se lepa stvar sa Lukom. Oni uživaju u svojoj ljubavi, super se slažu, a sada već razmišljaju i da svoju ljubav krunišu brakom. Njih dvoje ne žele da gube vreme, a Nataša je Luku već upoznala sa kumom Draganom Brajovićem Brajom - rekao je dobro obavešteni izvor blizak paru.

Inače, ovo bi Nataši bio treći brak. Njena prva bračna zajednica bila je sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem od kog se razvela 2012. godine, a iz braka sa njim ima ćerku Hanu.

Bekvalčeva je u januaru 2015. godine u Novom Sadu u tajnosti sklopila građanski brak sa Ljubom Jovanovićem, a odmah nakon toga su otputovali na medeni mesec na Tajland. Nakon nešto više od dve godine bračnog života, marta 2017. oni  se razilaze.

S obzirom na to da Nata veruje u astrologiju, verujemo da su joj ovoga puta zvezde naklonjene.

Tagovi: