04.07.2017.

20:52

Foto:

Džet set

LUKAS PLANIRA VENČANJE! Pevač spreman za novi brak čim se zvanično razvede od Sonje!

Pevača Acu Lukasa trenutno očekuje ljuta bitka sa bivšom suprugom Sonjom jer bi tek trebalo da se razvedu i na papiru.

Prijateljima je već saopštio da mu se Branislava mnogo sviđa i da bi se odmah ženio!

Međutim, dok taj rat ne počne, Lukas je već nastavio svoj život i uživa u ljubavi sa brinetom iz Loznice Branislavom Pašajlijom, sa kojom je nedavno započeo vezu. Njih dvoje vreme provode u Beogradu i maksimalno su posvećeni jedno drugom.

OTKRIVAMO ZAŠTO JE LUKASU PUKAO BRAK! Sonja ostavila Acu zbog Jarića?!

Instagram

Kako saznajemo od izvora bliskog folk pevaču, on se ozbiljno nosi mišlju da s novom izabranicom stane na ludi kamen:

- Aci se trenutno privatni život raspada i jedina podrška mu je Branislava. Bukvalno mu je došla kao slamka spasa. Njih dvoje su u stvari u istom problemu. On se razvodi od Sonje, ali se i Branislava razvodi od supruga Željka, ali ne mare za to i obožavaju se. Lukas se uopšte ne šali kada je Branislava u pitanju, ona mu je vratila osmeh na lice i on planira da se ženi. Iako su njegovi prijatelji pomalo zatečeni tom informacijom, njegova sreća im je najvažnija, pa ga podržavaju u svemu. Njih dvoje trenutno borave u Beograd, ali će se ubrzo zajedno useliti u neki stan. Inače, o braku su već razgovarali jer su svesni da su stvoreni jedno za drugo i da ih prethodni promašaji ne mogu pokolebati - kaže dobro upućeni izvor.

LUKASOVA SONJA KUPUJE STAN OD 300.000 EVRA U BEOGRADU! Kreatorka započinje novi život u BURŽUJSKOM KRAJU!

Podsetimo, samo 24 sata pošto je objavio da se razvodi od Sonje, Lukas se pojavio sa Branislavom na Zlatiboru gde je imao zakazan nastup. Njih dvoje su uoči svirke razmenjivali nežnosti naočigled svih, a delovali su kao zaljubljeni tinejdžeri. Kasnije se saznalo, da je Branislava poreklom iz Loznice i da je sa suprugom živela u Crnoj Gori. Zbog veze sa Acom, odlučila je da se razvede. Za to vreme Lukasova supruga Sonja se ne oglašava, ali s vremena na vreme podeli nešto dvosmisleno na društvenim mrežama. Lukasa i Sonju čeka borba za imovinu koju su stekli u braku, kao i za starateljstvo nad ćerkom Viktorijom.

Tagovi: