05.07.2017.

18:48

Foto:

Džet set

(FOTO) GOSTI SPLAVA JOJ SLALI PIĆA! Kaća Živković radno proslavila rođendan!

Kaća je nastupala na jednom prestoničkom splavu, a u separeu je okupila svoje društvo. Nije joj teško palo da radi za svoj rođendan jer je celo veče bila okružena dragim ljudima.

Stizala pića
Kada se na splavu pročulo da je pevačici rođendan, gosti su počeli da joj šalju pića

- Bila je super raspoložena. Dok je imala pauzu između blokova, đuskala je sa svojim društvom i nazdravljala. Kada se na splavu pročulo da joj je rođendan, ostali gosti su počeli da joj šalju pića u separe. Mnogi su prilazili da joj čestitaju, što je ona srdačno prihvatala - navodi izvor koji se zatekao na licu mesta.

Pre odlaska na splav, Katarina je sa najbližim prijateljima otišla na večeru u jedan poznati beogradski restoran. Njeno društvo se potrudilo da joj priredi veče za pamćenje, pa su je u jednom trenutku iznenadili tortom.

Konobari su pevačici doneli čokoladnu poslasticu sa velikim vatrometom, a njeni prijatelji su joj umesto rođendanske pesme otpevali numeru Zvonka Bogdana "Moja mala nema mane". Ona je pevala zajedno s njima, a od uzbuđenja i sreće umesto svećica počela da duva u vatromet, što je nasmejalo njene drugare.

Informer


 

 

 

Tagovi: