05.08.2017.

15:19

Foto:

Džet set

NATAŠA BEKVALAC POTVRDILA DA JE TRUDNA! Pevačica se tajno udaje treći put!

Pevačica i biznismen posle tri meseca veze saznali da će postati roditelji, Lazukić u zlatari već naručio prsten, posle čega će je zaprositi

- Tačno je! Nataša je trudna, neće davati nikakve izjave u vezi s tim, budući da je još rano. Biće vremena - rekla je Natašina saradnica Tanja Mrkić.

Oboje su srećni zbog trudnoće i dogovorili su se da se venčaju, samo još nisu odredili datum
Izvor Informera

Pevačica Nataša Bekvalac je u drugom stanju i uskoro će se tajno udati za biznismena Luku Lazukića! Pop zvezda već dva meseca krije da je trudna, a beba će na svet stići krajem godine, piše magazin "Svet".

NATAŠA BEKVALAC TRUDNA! Pevačica krije da je u drugom stanju!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Bekvalčeva je odlučila da se treći put tajno venča jer želi da svoje drugo dete rodi u braku.

- Nataša je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila na odmoru u Grčkoj. Kad se vratila u Beograd posetila je ginekologa, koji joj je potvrdio lepe vesti. Ona se za sada oseća dobro i sve ide kako treba. Oboje su srećni zbog trudnoće i dogovorili su se da se venčaju, samo još nisu odredili datum - priča naš dobro obavešten izvor.

Informer

Sebe više ne doživljavam kao devojku, ja sam žena. A žene nisu neozbiljne, one se ne zabavljaju. Sa svojim muškarcem želim život
Nataša Bekvalac

Ovo će biti treći put da se Nataša udaje krijući od javnosti, ali i od porodice i prijatelja. Za bivšeg vaterpolistu Daču Ikodinovića udala se 2005. godine u najstrožoj tajnosti, na skromnom venčanju u svom stanu.
Potom je isti recept primenila i 2015. godine, kada je rekla "da" nekadašnjem rukometašu Ljubi Jovanoviću, i to samo pred kumovima.

 

Informer

- Ne želi pompu oko svadbe, tako da se sa Lukom dogovorila da dovedu matičara kod nje ili njega kući. Razmišljali su i da možda otputuju u Grčku i venčaju se sami na plaži, ali to mnogo zavisi od toga kako bude podnosila trudnoću - kaže naš sagovornik.

Da je devojka za ozbiljnu vezu i brak, Nataša je nedavno potvrdila i za Informer.
- Sebe više ne doživljavam kao devojku, ja sam žena. A žene nisu neozbiljne, one se ne zabavljaju. Ja sam žena koja se ne viđa na pićima, večerama. Sa svojim muškarcem želim život. Takvu energiju emitujem, pa je i dobijam, jer ono što tražiš, to i dobiješ - ispričala je Bekvalčeva.
Nataša sa bivšim suprugom Danilom ima desetogodišnju ćerku Hanu.
 

Nata usred leta u mantilu krije stomak
 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Авг 2017. у 12:25 PDT

 

Da je Nata trudna posumnjali su i posetioci splava "River" na kom je pevačica nastupila u utorak uveče. Ona se, usred vrelog leta, pojavila u jesenjem mantilu sa dugim rukavima, krijući stomak. Takođe, pevačica je pila šampanjac koji su joj poslali na binu vlasnici kluba, uz reči:
- Meni je zabranjeno da pijem, ali od jednog gutljaja mi neće biti ništa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: