20.08.2017.

12:58

Foto:

Džet set

BULAT O HAPŠENJU ZBOG DROGE U BARU: Pretresli su mi auto jer nisam imao ličnu kartu...

Kako Vijesti navode, Marija je preuzela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti podnijeta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini droge.

Marko Bulat je nakon saslušanja i činjenice da je Marija tvrdila da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu pušten iz policijskog pritvora.

- Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni - kazao je ranije sagovornik "Vijesti".

Pevač, međutim, za Pink.rs kaže da navodi crnogorski medija nisu tačni:

- Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste - započeo je pevač svoju priču i dodao:

- Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve - ispričao je Marko za Pink.rs, a na pitanje da li su kod njega pronađeni narkotici, kao što se priča, dao je negativan odgovor.

- Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno - ljubazno je rekao Marko, a potom završio razgovor.

Podsetimo, Marija i Marko bili su i prošle jeseni u žiži javnosti zbog "afere kokain".

Tagovi: