29.08.2017.

19:10

Foto:

Džet set

AFERA VANBRAČNI SIN! Miroslav Ilić pokušava da izgladi odnose i priča sa Devinom!

Slavuj iz Mrčajevca nije želeo da razgovara na tu temu, ali kako se spekuliše, sada je okrenuo list. Preko prijatelja pokušava da izgladi odnose.

- Miroslav je veoma čudan čovek, govorio je da neće imati kontakt sa Devinom i da ga cela ta priča ne zanima. Međutim, kako se sve zahuktalo i kako se ročište zakazano za 14. septembar približava, on bi da stvar okrene u svoju korist tako što će uspostaviti kontakat sa Devinom, koji živi i radi u Americi. Miroslava najviše plaši to što će sudski proces biti medijski propraćen i što će pred novinarima morati da odgovara na pitanja sudije i Mirjaninog advokata. On se na prošlom ročištu nije pojavio iako je uredno dobio poziv, pa sada želi da se on i Devin oko svega dogovore bez suda i medijskog pritiska. Međutim, za to je izgleda kasno jer je Devina veoma povredilo ponašanje oca, a posebno to što nije želeo ni da se čuju telefonom kada je došao u Srbiju - objašnjava izvor.

AFERA VANBRAČNI SIN! Miroslav Ilić konačno na sudu!

Međutim, Miroslav nije želeo da priča o ovim navodima.

- Zlato moje, ne želim o tome da pričam - rekao je kratko i prekinuo vezu.

Za razliku od njega, nešto rečitija je bila Mirjana, Devinova majka.

- Miroslav se izvinio sudiji zbog toga što se nije pojavio na prošlom ročištu. Izgleda da je shvatio neke stvari, ali i Devin i ja čekamo 14. septembar da vidimo šta će biti. Do tada ću već i ja da stignem u Srbiju - kaže Antonovićeva, koja ne odustaje od borbe za Devinov zakona.

OBRT U AFERI VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA! Mira Antonović dobila prvu bitku!

Tagovi: