27.09.2017.

10:50

Foto:

Džet set

LUKINA SESTRA OPLELA PO NOVOJ SNAJI: Nataša Bekvalac je ku*va!

Lazukićeva rođena sestra, vidno revoltirana, kontaktirala je sa našom redakcijom nakon što je pročitala informaciju da se na venčanju na Ibici nalazi i Lukina porodica.

- Lukina porodica Natašu neće ni na slici da vidi, a kamoli da prizna to venčanje. Luka je moj rođeni brat i patološki lažov, samo su od porodice bile njene sestre i sestričina. Sa naše strane niko nije želeo, on će proći kao Ljuba Jovanović. Nije normalan - stoji u SMS poruci koju je Ana uputila novinaru.

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC PRODALA SLIKE S VENČANJA ZA 10.000 EVRA! Novosadska barbika i biznismen venčali se na Ibici!

Inače, Kalinićeva prethodnih nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk vodi kampanju protiv, kako ona ističe, "bivšeg brata" i nove snajke nazivajući ih imbecilima i lažovima.

- Ono kad su se ku*ve lepile za mog bivšeg brata, za koga ceo Beograd zna da je patološki lažov, a verujući da su moje i nekretnine mojih roditelja - njegove nekretnine! Taj dvocifreni IQ je ispod skale za imbecila. Nemerljiv. A njegova svest da ga žene hoće misleći da je bogat, kao da izgleda kao Kvazimodo, i njegovo pristajanje na to, to je zero IQ - stoji u Aninom otvorenom pismu u okviru kog je otkrila da njen brat ne poseduje ni krov nad glavom.

- Ako poseduje bilo kakvu nekretninu, kako to da nijednu ženu nije doveo u svoj stan? Uvaliće se sledećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvaće tuđu decu do kraja života. A najveća tajna o njemu ujedno će biti i najšokantnija, kad se oglasi moj muž. Za sada je znaju samo meni odani političari, policajci i advokati - napisala je Ana.

Gospođa Kalinić je povukla sve svoje objave sa društvenih mreža i javno zapretila novinarima tužbom svakome ko bude preneo njen stari status.

 

facebook.com

 

 

Tagovi: