19.10.2017.

17:25

Foto:

Džet set

BIVŠI MUŽ POPULARNE PEVAČICE UZVRAĆA UDARAC! Ivan: Mogao bih da pričam o Goci Tržan u tomovima!

Goca je izjavila da je Marinković pretio da će joj iseći prste i da je verovao da njihova ćerka Lena nije njegova.

Učesnik "Parova" nije bio iznenađen kada je ugledao našu naslovnicu i čuo neke od optužbi na svoj račun.

​Još će da pljuje
Ivan Marinković tvrdi da o Tržanovoj ima da iznese gomilu šokantnih detalja

- Ja bih o Goci mogao da pričam u tomovima! Toliko toga ima da se kaže o njoj što nije rečeno - rekao je Ivan u emisiji "Upoznajte Parove", koju vodi Jovana Jeremić.

Marinković tom prilikom nije želeo da otkriva šta to još ima da kaže da račun bivše supruge.

Goca je u Hitu, između ostalog, otkrila i da ju je Marinković ostavio sa samo 1.500 dinara kada su se razvodili, a da je pokupio svu njenu ušteđevinu, kao i da je ona honorar od 20.000 evra za učešće u "Survajveru" potrošila na njegove kockarske dugove.

GOCA TRŽAN OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE IZ PROPALOG BRAKA: Ivan mi je pretio da će mi seći prste, mislio je da Lena nije njegove ćerka!

RAT! IVAN: Majka mi je dobila rak zbog Goce! TRŽANKA: Ti si monstrum!

Spaho polio Ivana uljem, Marinković ga napao

printscreen

Sulejman Spaho polio je uljem Ivana Marinkovića sinoć u vili "Parova", a ovaj je nasrnuo fizički na njega zbog toga. Obezbeđenje je odmah reagovalo i političara odvelo u izolaciju na 12 sati, a oduzeli su mu i 1.000 evra od honorara. Ivan je kažnjen samo novčano, i to sa 400 evra. Njih dvojica su u ratu već duže vreme, a kulminacija je nastala kada je političar u njihovoj svađi čuo da mu Marinković navodno psuje majku šiptarsku. Spaho je onda podivljao i hteo fizički da se obračuna sa Ivanom uz pretnje da će ga zaklati.

 

Tagovi: