02.11.2017.

19:21

Foto:

Džet set

SEKA ALEKSIĆ SPREMNA ZA DRUGO DETE: Opet idem na vantelesnu!

Seka Aleksić je otkrila da će se ponovo podvrgnuti veštačkoj oplodnji. Pevačica koja je prošle godine vantelesno ostala u drugom stanju želi još jedno dete. Ona i njen suprug Veljko Piljikić posle teške borbe za potomstvo prošlog septembra su postali roditelji dečaka Jakova.

Ne nervirati se

Seka je u emisiji "Amidži šou" na Pinku ispričala da će ona i njen muž uskoro poraditi na proširenju porodice.
- Ići ću opet na vantelesnu oplodnju. Sad sam krenula na pripreme i one traju oko mesec dana - rekla je pevačica.

Nije joj bitan pol
Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, samo da je beba živa i zdrava
Seka Aleksić

Ona je objasnila da će tek za nekoliko meseci znati da li je proces uspeo:
- Početkom naredne godine ćemo znati da li je vantelesna uspešna.

Kao i prošle godine, kada je bila trudna sa sinom Jakovom, folkerki nije važno da li će dobiti dečaka ili devojčicu.
- Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, samo da je beba živa i zdrava - kazala je Aleksićeva.
Folk pevačica je godinama bezuspešno pokušavala da zatrudni, sve dok joj se napokon u februaru prošle godine nije ispunila ta želja. Ona je tada otvoreno pričala o veštačkoj oplodnji i priznala da to nije nimalo lak proces za ženu, ali da je bila uporna jer je verovala da će ona i Veljko jednog dana postati roditelji.
- Imala sam nekoliko neuspešnih pokušaja vantelesne. Najvažnije je da ste smireni i da se ne nervirate ni oko čega. Nemojte da gledate vesti, da idite na internet. Ja uopšte više ne koristim telefon. Veljko i ja nikada nismo strahovali da će nam biti uskraćena mogućnost da osetimo lepotu roditeljstva
- pričala je ranije Seka.

ADIL MIRI KARLEUŠU I SEKU! Ljute rivalke posle decenije ratovanja zajedno u Centru "Sava"!

Instagram

Biološki sat

Pevačica je apelovala na sve dame da ne čekaju zadnji čas ukoliko žele da ostanu u drugom stanju putem veštačke oplodnje:
- Nemojte, žene, da čekate da vam otkucava biološki sat. Za vantelesnu oplodnju su važne tri stvari: na prvom mestu godine žene, na drugom mestu godine žene, na trećem mestu godine žene - savetovala je Aleksićeva.

SEKA ALEKSIĆ ZAJAHALA VELJKA PA NAPISALA: Moj muž najbolji na svetu!

Pre šest godina izgubila bebu

Seka Aleksić je 2011. godine imala spontani pobačaj u drugom mesecu trudnoće. To je veoma teško podnela, ali je odlučila da ne odustaje od borbe za potomstvo. Tada je bila u teškom stanju, ali je pregurala sve uz podršku muža Veljka:
- Teško mi je da govorim o tome. Veljkova ljubav i pažnja zaista mi mnogo znače. Trudimo se da zajedno prevaziđemo veliki bol koji osećamo - rekla je tada pevačica.

 

Tagovi: