28.12.2017.

13:08

Foto:

Džet set

ŽELJKO RSTIĆ ZATRAŽIO POMOĆ POLICIJE: Bivša mi je UKRALA 30.000 EVRA!

Nekadašnji izabranik Vesne Zmijanac ispao je lakoveran kada mu je Stankovićeva zatražila toliki novac da bi mu navodno sredila legalizaciju zgrade.

- Marijana me je slagala da za 30.000 evra može da mi završi legalizaciju zgrade. Ja sam joj dao novac, a ona ga zadržala za sebe. Prevarila me je - kaže Rstić u jednom dahu i dodaje da je podneo krivičnu prijavu protiv Stankovićeve.

- Marijana mi je bila povremeni seksualni partner i ništa sem toga... Skovala je sramni plan da raspolaže određenim delom moje imovine, a da mi zauzvrat pruža seksualne usluge. Ona je psihički bolesna osoba i treba da se leči. Ostavila je kod mene u stanu svoje gaćice, tri para haltera i seksualna pomagala koja je koristila za lično samozadovoljavanje zato što je frigidna.

Informer

Jedan od Željkovih bliskih prijatelja pojasnio nam je Marijanine namere.

- Ma, ta je htela samo da se mu se uvali i obezbedi sebi lagodan život. Ona je jedna promiskuitetna žena i Željko je nikad nije ni gledao kao devojku, već samo kao kres-šemu. Poznato je da on šeta samo poznate dame - ispričao nam je Rstićev drug, koji je zamolio da ostane anoniman.

Frigidna
Ostavila je kod mene u stanu svoja seksualna pomagalaŽeljko Rstić
Tagovi: