29.01.2018.

12:08

Foto:

Džet set

NATAŠA BEKVALAC SE PONOVO UDAJE! Pevačica u martu staje pred oltar!

Nataša Bekvalac zakazala je crkveno venčanje sa Lukom Lazukićem odmah nakon porođaja, i to baš u vreme kada se pre godinu dana razvodila od drugog supruga, direktora "Pionirskog grada" Ljube Jovanovića.

Pevačica će u martu i pred Bogom reći "da" svom trećem suprugu, s kojim se venčala 25. septembra prošle godine na Ibici.

- Nataši se sve bitne stvari dešavaju na proleće. Luka je želeo da se venčaju u crkvi dok je ona u drugom stanju, ali pevačica ga je odbila. U ovom trenutku neće da se opterećuje obavezama jer uživa u trudnoći. Dugo je razgovarala s Lazukićem i dogovorili su se da venčanje u crkvi bude čim se oporavi od carskog reza, koji je zakazan za 1. mart. Pre nekoliko dana išli su do jedne crkve u Beogradu i zakazali venčanje. Potrefilo se da se baš tih dana prošle godine Nataša razvodila od bivšeg rukometaša Partizana, a sad se udaje za drugog muškarca - otkriva izvor i dodaje da je intimno svadbeno veselje planirano na pevačicinom salašu u Čeneju.

Na Ibici je prisustvovalo samo 25 zvanica, ali ovog puta će spisak gostiju biti malo proširen. Oko stotinak ljudi mladenci će ugostiti na Natašinom imanju, gde će napraviti opuštenu zabavu, a ne klasično svadbeno veselje - završava izvor.

Nataša se i dalje drži odluke da ne kontaktira s medijima dok je na trudničkom bolovanju.

Bekvalčeva se inače i za prvog supruga Danila Ikodinovića, s kojim ima ćerku Hanu, 2005. tajno udala u stanu pred matičarem, a nakon godinu dana sklopili su i crkveni brak. Jedno drugome su izgovorili sudbonosno "da" u crkvi u Sremskim Karlovcima.

S Ljubom Jovanovićem bila je venčana samo pred matičarem. I s njim se venčala u stanu samo u prisustvu kumova. Kada se udavala za njega, crkveni brak s Ikodinovićem je još važio, pa je to bio jedan od razloga što sa bivšim rukometašem nije stala pred oltar. Inače, njoj je venčanje u crkvi veoma bitno, a pošto je brak s Dačom razveden, sada nema prepreke da i pred Bogom bude udata za Luku, kojem će roditi ćerku.

Tagovi: